Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Revenge - pomsta bude sladká. . . a vražedná!

21.09.2011 12:07
debata

revenge

season 1

Revenge - pomsta bude sladká. . . a vražedná!
Revenge - pomsta bude sladká. . . a vražedná! Revenge - pomsta bude sladká. . . a vražedná!
 

Pomsta bude sladká…a vražedná!

 

Nový seriál prichádza na blog o seriáloch!

    

Už dnes večer televízia ABC uvedie ďalšiu zo svojich noviniek pre túto jeseň, nový seriál sa volá Revenge a všetci diváci zistia a uvidia príbeh mladej ženy, ktorá aj napriek svojmu milému vzhľadu v sebe prechováva veľkú nenávisť a jej jedinou túžbou je pomstiť sa. Uvidíte príbeh, ktorý nebude o odpústení dávnych krívd a ublížení, spoznáte príbeh plný pomsty a strachu všetkých zapletených o svoj život. Ako sa zdá túto sezónu sa viac do popredia dostáva seriálový žáner, ktorý v sebe nesie drama a thriller podobne ako seriál Ringer, ktorý odštartoval minulý týždeň na The CW.

O čom bude príbeh pomsty? Poznáte to, je to snobská štvrť v Hamptons, je to jedna z najznámejších adries v Amerike, no táto adresa je aj prehnitá peniazmi, podrazmi a vraždou! Mnohí prichádzajú do Hamptons, aby videli nový životný štýl, opantali sa neustálymi večierkami, drahým jedlom, no Emily Thorne sa po rokoch vracia, aby uskutočnila svoj plán pomsty, ktorý už dlhé roky plánovala.

Príbeh sa začína pohľadom do minulosti, kedy ešte malá Emily žije svoj kľudný život v luxusnom dome s výhľadom na oceán, všetko sa dramaticky zmení v jeden večer, kedy k nim vtrhne skupina mužov a Emily oddelia od svojich rodičov, bol zradený ženou, ktorú miloval a malá Emily musela začať nový život niekde inde. Po rokoch, keď sa táto malá kauza ututlala a nikto v Hamptons netuší, čo sa pred rokmi stalo sa už dospelá Emily vracia na miesto činu. Nikto ju však nepozná, čo Emily len vyhovuje a tak začne nový život, s novým menom, ale na starom mieste. Povrchný štýl života ju zaradí medzi elitu boháčmi a nikto ani len netuší, že Emily má svoj „tajný zoznam“, na ktorom sú všetci zapletení do dávnej zrady a nastal ich, aby splatili svoj dlh. A splatia ho tou najcennejšou cenou, vlastným životom. Nikto ani len netuší, čo sa deje a čo je hlavné, nikto Emily nepodozrieva a ona tak po malých krokoch uskutočňuje svoj plán pomsty. Na problém narazí aj sama Emily, keď zistí, že v Hamptons žijú aj milí ľudia a do cesty sa jej pripletú aj city. Emily postupom času však spozná temné tajomstvá mnohých rodín, intrigy, ohovárania, podvádzanie manželiek a manželov. Hamptons zvonka vyzerá ako ideálne miesto pre život, no vo vnútri je prehnité až do základov. Avšak plán pomsty má jednu hlavnú postavu a tou je Victoria Grayson, ktorá môže za dávnu zradu, ktorá spôsobila katastrofu v živote Emily. Victoria zatiaľ ani len netuší, aká minulosť sprevádza Emily, no všade, kde sa pohne vidí obľúbený znak rodiny Thornovcov a tým bol symbol pre nekonečno, ktorý otec Emily ako v detstve jej ukazoval jeho nekonečnú lásku k malej Emily. Emily má tento symbol stále pri sebe vo forme náramku a tetovanie, aby tak nikdy nezabudla na svojich milovaných a hlavne na pomstu.

Emily si však myslela, že svoj plán zrealizuje v čo najkratšom čase, postupne však zistí, že nie všetko, čo si myslela, že vie, bola pravda a zistí, že aj jej rodina bola zapletená do mnohých intríg a podvodov a nikto nemá čisté svedomie a čisté ruky, Emily sa tak zapletie do blúdneho kruhu, z ktorého nebude až tak ľahké výjsť bez povšimnutia a známky podozrenia…

Seriál Revenge má hviezdne obsadenie, hlavnú úlohu stvárňuje aj v našich končinách obľúbená mladá herečka Emily VanCamp, ktorú mnohí iste poznáte zo seriálu Everwood, prípadne zo seriálu Bratia a sestry, po odchode zo seriálu Bratia a sestry dostala Emily od televízie ABC ponuku, ktorá sa neodmieta. ABC ju nechcela stratiť po odchode zo seriálu a tak jej ponúkla hlavnú úlohu v pripravovanom seriáli Revenge. Emily VanCamp neváhala a po prečítaní scenára úlohu s radosťou prijala aj preto, že konečne stvárni aj iný charakter postavy, navonok síce bude sladká a milá ako ju poznáme, no Emily VanCamp nám predvedie aj svoje herecká danosti v prípade chladnej a nekompromisnej vrahyne, ktorá túži po pomste. Victoriu Grayson stvárni nemenej známa herečka Madeleine Stowe. Jej manžela Conrada Graysona si zahraje Henry Czerny, ktorý bude Victoriu veselo podvádzať a jeho milostné výlety budú verejným tajomstvom v Hamptons. Ich deti si zahrajú Christa B.Allen ako Charlotte Grayson a Joshua Bowman ako Daniel Grayson. Nemenej dôležité postavy budú Declan Porter, ktorého stvárni herec Connor Paolo, známy najmä zo seriálu Gossip Girl, kvôli tomuto seriálu odmietol povýšenie v Gossip Girl na hlavnú postavu a tak Gossip Girl musel opustiť a Jacka Portera stvárni Nick Weschler. Ďalšie postavy Ashley Davenport stvárni mladá herečka Ashley Madekwe a Nollan Rosa bude hrať Gabriel Mann. Medzi novšie herecké prírastky patrí herec James Tupper, ktorého mnohí si iste pamätáte zo 7.série Grey´s Anatomy, v Revenge stvárni otca Emily, viacmenej jeho postavu uvidíme iba vo flashbackoch a bude patriť medzi vedľajšie postavy, čo však neznamená, že bude nemenej dôležitý. Ďalšou postavou bude detektív Frank Saunders, ktorého stvárni Max Martini, mohli sme ho vidieť v CSI:Las Vegas alebo v Klamároch. Frank si najme Conrad Grayson, aby zistil všetko dostupné aj o Emily aj o dávnych tajomstvách, ktoré ukrýva Hamptons.

   
debata chyba
Viac na túto tému: #REVENGE