Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Nový televízny gigant prekvapí: Slováci si priplatia, čaká ich exkluzívny obsah

Nová streamovacia služba Max, ktorá nahradí HBO Max, prekvapí. Vonku sú detaily o cene.

25.04.2024 06:00
max logo
Max nahradí HBO Max už 21. mája.
debata

Max príde do strednej a východnej Európy už 21. mája. Max spojí HBO Max, Discovery+ a Eurosport vo vylepšenej aplikácii s rozšírenou personalizáciou, ktorá ponúkne nové funkcie, žánre a príbehy z produkcie Warner Bros, DC, HBO Originals, Max Originals, Discovery, TLC, Cartoon Network, Eurosport a ďalších, pričom množstvo obsahu, ktoré je v súčasnosti dostupné na HBO Max, sa viac ako zdvojnásobí. Exkluzívny obsah však nebude zadarmo. Spoločnosť Warner Bros. Discovery zverejnila cenník novej služby Max. Kto bude chcieť vidieť úplne všetko, tak si priplatí. Max sa tak zaradí k najdrahším streamovacím službám na trhu.

Max bude ponúkať možnosť výberu z mesačného a ročného predplatného a príplatok Sport, ktorý je možné pridať ku každému predplatnému. Všetky varianty budú obsahovať kompletné priame prenosy a vysielanie na požiadanie z olympijských hier v Paríži 2024, vďaka čomu budú môcť všetci predplatitelia sledovať najväčšie športové podujatie na svete.

Štandardné predplatné: 7,99 € mesačne
Používatelia môžu sledovať obsah na dvoch zariadeniach naraz, a to vo Full HD rozlíšení. Toto predplatné im umožňuje stiahnuť si až 30 položiek na sledovanie offline (platia obmedzenia).

Prémiové predplatné: 9,99 € mesačne
Premium poskytne používateľom najlepší zážitok zo sledovania. Používatelia môžu sledovať obsah až na štyroch zariadeniach naraz, a to v rozlíšení Full HD alebo 4K a so zvukom Dolby Atmos (podľa dostupnosti). Táto možnosť zahŕňa až 100 stiahnutí dostupného obsahu na sledovanie offline (platia obmedzenia).

Doplnok Sport: 3 € mesačne
Doplnok Sport prináša prenosy z najväčších športových podujatí vrátane tenisových grandslamov, cyklistických pretekov Grand Tours, automobilových pretekov 24 hodín Le Mans, priame prenosy z lineárnych kanálov Eurosport 1 a 2 a mnoho ďalšieho. Používatelia môžu sledovať športový obsah na dvoch zariadeniach naraz (je teda obmedzený len na dve sledovania naraz bez ohľadu na verziu predplatného). Sport sa predáva ako doplnok k základnému predplatnému, ktoré je potrebné na fungovanie doplnku.

Avizované predplatné s reklamami dorazí na Slovensko neskôr. Nateraz tento variant predplatného u nás ponúka iba streamovacia služba SkyShowtime.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #HBO Max #streamovacia služba Max