Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Johnny Depp sa chce vrátiť na vrchol. Natáčanie s ním však bolo peklo, tvrdí režisérka

Zasahoval do scenára a svojvoľne prepisoval scény.

18.05.2024 00:00
Johnny Depp Foto: ,
Johnny Depp v Cannes.
debata

Johnny Depp, kedysi jeden z najväčších hercov, sa v posledných rokoch objavoval skôr v bulvárnych správach. Jeho exmanželka Amber Heard ho obvinila z násilia, čo viedlo k tomu, že sa v Hollywoode stal nežiadúcou osobou. Depp následne podal žalobu a vyhral. Svoje meno síce očistil, no návrat na výslnie zatiaľ nie je bezproblémový.

Ako uvádza portál Word of Reel, jeho povesť problémového herca bola známa už dlho. Toto sa prejavilo aj pri natáčaní historického filmu Jeanne du Barry – Kráľova milenka, ktorý bol jeho comebackom a premietaný bol aj na festivale v Cannes.

Vojna policajtov Čítajte viac Film, ktorý ukazuje Slovensko bez cenzúry, sa teší úspechu na Netflixe. V českých kinách ale pohorel

Film režírovala Maïwenn, ktorá hrala aj hlavnú úlohu. V nedávnom rozhovore prezradila, že spolupráca s Deppom bola veľmi problematická.

Francúzsky novinár Bernard Montiel už minulý rok uviedol, že herec a režisérka si vôbec nesadli a často sa hádali. Depp často neprichádzal na nakrúcanie načas alebo meškal.

Zasahoval do scenára a svojvoľne prepisoval scény. Maïwenn mala zakázané klopať na dvere jeho izby, a keď to urobila, Depp reagoval podráždene.

Ich vzťahy sa nezlepšili ani po premiére filmu. „Nakrúcanie s ním bolo náročné,“ priznala Maïwenn v rozhovore pre britský denník The Independent. „Štáb sa ho obával, pretože má zvláštny zmysel pre humor a nikto nevedel, či príde načas alebo či bude schopný prednášať svoje repliky. Aj keď bol na pľaci načas, štáb sa ho bál.“

Po nakrúcaní s Deppom prerušila kontakt. „Od nakrúcania sme nemali normálny vzťah. Johnny je pre mňa obrovský génius, ale žije vo vlastnom svete. Nedokážem s ním komunikovať.“

Zdá sa teda, že Depp svoje problematické správanie nezmenil. Je teda otázne, či sa ešte niekedy vráti na vrchol alebo sa jeho kariéra chýli k definitívne­mu koncu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Johnny Depp