Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Starý hrdina, nová generácia divákov: Kultový Frasier pozná verdikt o svojej budúcnosti

Dobrá správa pre fanúšikov Frasiera!

19.04.2024 06:00
Frasier, Foto:
Záber z nového pokračovania Frasiera.
debata

Obnovenie sitkomu Frasier je veľkou novinkou pre fanúšikov. Paramount+ potvrdil, že seriál s Kelseym Grammerom v hlavnej úlohe dostane druhú sezónu. Na Slovensku je seriál dostupný na streamovacej platforme SkyShowtime.

Výkonný viceprezident programov v Paramount+, Jeff Grossman, vyjadril nadšenie z návratu Kelseyho a jeho ikonickej postavy. Taktiež zdôraznil prínos novej série pre novú generáciu divákov a zároveň pripomenutie Kelseyho nezabudnuteľnej interpretácie Dr. Cranea. Kelsey Grammer sám bol rovnako nadšený z možnosti pokračovať v príbehu Frasiera. Vyjadril, že preňho je Frasier príbehom lásky a je veľmi šťastný, že môžu túto príbehovú linku ďalej rozvíjať.

Seriál je v podstate návratom postavy Frasiera Cranea, ktorú Kelsey Grammer stvárnil už v legendárnom seriáli Cheers a neskôr aj vo vlastnej spin-off sérii Frasier. Tento nový obnovený seriál sleduje Frasiera v jeho návrate do Bostonu, kde sa snaží znovu nadviazať vzťah so svojím synom Freddyho a zároveň si nájde prácu na Harvarde.

Okrem Grammera sa v seriáli objavujú aj ďalšie známe tváre, ako napríklad Jack Cutmore-Scott, Nicholas Lyndhurst, Toks Olagundoye, Jess Salgueiro a Anders Keith. Prvá séria mala úspešnú premiéru na Paramount+ v októbri a hosťovali v nej aj ďalší herci zo seriálu Cheers, ako Bebe Neuwirth a Peri Gilpin. Zatiaľ nie sú k dispozícii žiadne podrobnosti o tom, čo fanúšikovia môžu očakávať v druhej sezóne, ale Grammer vyjadril záujem o návrat Shelley Longovej ako Diane Chambers, bývalej lásky Frasiera. Toto obnovenie bude určite potešením pre fanúšikov dlho obľúbeného seriálu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Frasier #SkyShowtime