Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Na telo s netradičnou zostavou hostí. Zamával sledovanosťou diskusie vládny bojkot?

Televízia Markíza si kvôli vládnemu bojkotu uplatnila tzv. inštitút prázdneho kresla.

15.04.2024 20:00
Michal Kovačič, Na telo Foto:
Moderátor politickej relácie Na telo Michal Kovačič.
debata (4)

Napriek bojkotu zo strany vládnej koalície sa v nedeľu 14. apríla stala najsledovanejšou politickou diskusiou na trhu relácia Na telo, ktorá v cieľovej skupine 13–55 zaznamenala rating 4,8 % a trhový podiel 28,1 %, pričom v rebríčku sledovanosti obsadila šiestu priečku spomedzi všetkých odvysielaných programov.

Predseda KDH Milan Majerský diskutoval s... Foto: TV Markíza
Na telo, Majerský Predseda KDH Milan Majerský diskutoval s moderátorom Michalom Kovačičom v relácii Na telo kvôli vládnemu bojkotu sám, bez politického oponenta.

Moderátor Michal Kovačič v prvej časti relácie diskutoval iba s predsedom KDH Milanom Majerským, keďže jeho oponent, minister práce, sociálnych vecí a rodiny Erik Tomáš svoju dohodnutú účasť v relácii odvolal. TV Markíza preto uplatnila tzv. inštitút prázdneho kresla. V druhej časti Na telo sa stretli podporovatelia Petra Pellegriniho a Ivana Korčoka – Jozef Banáš a Milan Kňažko.

Diskusia s netradičnou zostavou hostí pritiahla k obrazovkám celkovo 343-tisíc divákov vo veku nad 12 rokov a v čase vysielania zasiahla až 563-tisíc divákov (AvRch v CS 12+). Aj v tejto univerzálnej cieľovej skupine sa stala najsledovanejšou politickou tolkšou na trhu.

Do politického duelu Na telo prišli s... Foto: TV Markíza
Na telo, Banáš, Kňažko Do politického duelu Na telo prišli s moderátorom Michalom Kovačičom (vpravo) diskutovať podporovatelia prezidentských kandidátov – Jozef Banáš (vľavo) a Milan Kňažko (v strede).

Diváckemu záujmu sa tešila aj politická diskusná relácia O 5 minút 12, kde diskutovali podpredseda parlamentu Ľuboš Blaha zo Smeru a poslanec Jozef Hajko z KDH. Na Jednotke si ju nenechalo ujsť 327-tisíc divákov v cieľovej skupine 12+ a na spravodajskom okruhu :24 sledovalo reláciu ďalších 71-tisíc divákov.

Duel V politike na TA3 sledovalo 192-tisíc divákov. Debatovali v nej minister životného prostredia Tomáš Taraba (nominant SNS) a poslanec Martin Dubéci z PS.

Na hrane Čítajte viac Tvrdé vyjadrenia Dibákovej po odchode z Jojky: Tlaky sú obrovské, nestotožnila som sa so smerovaním spravodajstva televízie

V cieľovej skupine 13–55 zaznamenala relácia O 5 minút 12 na Jednotke rating 3,3 % a podiel na trhu 19,8 %, diskusia V politike si na ta3 pripísala rating 1,6 % a podiel na trhu 11,3 %.

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #politické relácie #Na telo #sledovanosť TV