Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Marián Hossa v novej hokejovej kampani: Stojíme pri našich počas víťazstiev aj pádov

Orange predstavuje novú hokejovú kampaň.

16.04.2024 08:00
MS v hokeji, reklama, Hossa Foto:
debata

Orange predstavuje novú hokejovú kampaň k Majstrovstvám sveta v ľadovom hokeji. Hlavnou hviezdou je legenda slovenského hokeja Marián Hossa.

„18 rokov podpory slovenského hokeja sme chceli osláviť naozaj svetovo a chceli sme to preniesť aj do konceptu komunikácie. K tomu sme potrebovali svetového športovca známeho svojimi hodnotami a ľudskosťou. Adeptov bolo viac, ale jeden bol naozaj výnimočný,“ hovorí Tomáš Palovský zo spoločnosti Orange Slovensko.

Eliška Balzerová Jiří Bartoška Teória tigra Čítajte aj Útek Bartošku od Balzerovej bavil milióny divákov. Teraz ich príbeh hlási návrat

Televízny spot zachytáva rozhodujúci moment zápasu počas samostatných nájazdov, ktorý však Mariánovi Hossovi nevychádza celkom podľa predstáv. Orange však odkazuje, že „stojíme pri našich počas víťazstiev aj pádov“.

„Teší nás, že sa nám podarilo priniesť ľudský okamih v rámci rozhodujúceho zápasu, kedy aj legenda hokeja môže zaváhať. Zároveň chceme vyzdvihnúť to, že pri našich hokejistoch stojíme nielen v období, keď sa nám darí, ale aj pri nezdaroch. Dôležité je postaviť sa a pokračovať v ceste za víťazstvom," hovorí Andrej Hrivnák z agentúry MADE BY VACULIK, ktorá spot vytvorila.

V sponzoringovom spote sa Marián Hossa predstaví v úlohe trénera najmladšej generácie hokejistov. „Obzvlášť čarovný je pre mňa moment zo sponzoringového spotu, ktorý dôverne poznám ako otec. Keď dieťa oblečiete do zimnej kombinézy od hlavy po päty alebo do hokejového výstroja, až vtedy potrebujú cikať. A tak sme tento insight využili v našom spote," dodáva Hrivnák.

„Byť na jednej ľadovej ploche s takou legendou, ako je Marián Hossa, bol pre nás obrovský zážitok. Marián je nielen hokejová hviezda, ale aj veľký profesionál s obrovskou dávkou človečiny. Tešíme sa, že Slovensko v brejkoch potešíme ľudskými spotmi s jedným z najobľúbenejších hokejistov," uzatvára Milan Bielik z MADE BY VACULIK.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Orange #reklamná kampaň