Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Veľká noc na Jojke: Klenot medzi klasickými rozprávkami a kopec sviatočného programu

Ako budú vyzerať sviatky jari na Jojke? Prinášame kompletný prehľad programu počas Veľkej noci.

25.03.2024 00:00
Encanto Foto:
Nielen deti poteší vysielanie rozprávky Encanto.
debata

Podobne ako Markíza, tak aj Jojka začne sviatkovať až od piatku. Štvrtkový program bude štandarný s premiérami relácií a seriálov.

Veľký piatok

Veľká noc na Jojke odštartuje doslova klenotom medzi rozprávkami. Diváci by si nemali nechať ujsť o 8:50 pôvodnú Popolušku z roku 1950, keďže snímka štúdia Disney sa dočkala reštaurovanej podoby. O 10:30 sa diváci môžu tešiť na dvojdielnu hranú taliansku verziu klasickej rozprávky Kráska a zviera. Na svoje si prídu aj tí, ktorí sa chcú trochu báť. O 12:50 sa do programu dostane multirepríza filmu Múmia. Hneď po nej sa potešia opäť detskí diváci, keďže Jojka ponúkne roztomilú rozprávku Zootropolis. Poteší aj fakt, že ani počas sviatočného dňa nebude chýbať premiéra šou Bez servítky.

Bud chlap, Čítajte aj Veľká noc na Markíze: Pripravte sa na otrasy v programe, viaceré programy neuvidíte

Po spravodajskom bloku hlavný vysielací čas otvorí oscarová rozprávka Encanto. Príbeh neobyčajnej rodiny Madrigalovcov, ktorá žije ukrytá v horách Kolumbie, v začarovanom dome ďaleko od rušnej spoločnosti. Zázračné mesto Encanto obdarovalo každé dieťa v rodine výnimočným darom – od supersily až po schopnosť uzdravovať. Každé okrem mladej Mirabel, ktorá sa so svojím osudom netalentovaného dievčaťa nedokáže zmieriť. Keď však Mirabel zistí, že samotný zdroj vzácnej mágie Encanta je v ohrození, povie si, že ona, jediná z Madrigalovcov, ktorú osud ničím výnimočným neobdaril, je azda poslednou nádejou pre záchranu svojej ohrozenej rodiny.

Večer o 22:50 zakončí film Chatrč. Mack Phillips za tragických okolností príde o svoju milovanú dcérku Missy. V stave najhlbšieho zúfalstva dostane list, v ktorom ho Boh pozýva na stretnutie presne tam, kde sa tragédia odohrala. Mackov hlboký žiaľ je konfrontovaný s večnosťou a on zrazu prežité utrpenie vníma úplne inak. Láska a odpustenie, náročná cesta zmierenia a milosrdenstvo nakoniec prinesú radosť do duše otca, ktorý sa so stratou dcéry zmieri a vyrovná.

Veľkonočná sobota

Druhý deň Veľkej noci odštartuje na Jojke Labková patrola, Spongebob a o 8:35 druhé pokračovanie príbehov medvedíka Paddingtona. O 10:50 sa uzavrie druhou časť talianska verzia klasiky o Kráske a zvierati. Následne sa fanúšikovia Múmie dočkajú druhého pokračovania a 15:50 sa diváci a potešia nesmrteľnej klasike Pásla kone na betóne. Sviatočnú atmosféru umocní repríza Veľkonočného Inkognita o 17:45, ktoré vyplní slot až do spravodajského bloku o siedmej večer.

Jojka chce sobotný večer poňať oddychovo a určite divákov poteší uvedenie romantickej komédie Návrh so Sandrou Bullock a Ryanom Reynoldsom. Energická, arogantná, cynická, egoistická a autoritatívna knižná redaktorka Margaret Tateová sa od svojich šéfov nečakane dozvie, že čelí deportácií do rodnej Kanady. Margaret nemá žiadnych príbuzných, na city je alergická a nič ako práca a starostlivosť o vlastné telo ju nezaujíma. Zareaguje však bleskovo a oznámi, že je zasnúbená so svojím asistentom Andrewom Paxtonom, ktorého roky terorizuje a ponižuje. Milý a citlivý mladík, ktorý sa chce v New Yorku presadiť ako spisovateľ, pravdaže, o tom vôbec netuší. Andrew napokon súhlasí s účasťou na kamufláži, ale má niekoľko podmienok. Nesúrodý pár zamieri na Aljašku navštíviť jeho svojráznu rodinu. Zvyčajne sebavedomá a duchaprítomná Margaret sa náhle ocitá v jednej nemožnej situácii za druhou. S improvizovanou svadbou na krku a imigračnými úradníkmi v pätách sa Margaret a Andrew rozhodnú držať sa plánu aj napriek možným nechceným následkom.

Večer uzavrie triler s Melom Gibsonom V mene krvi. Otec berie spravodlivosť do vlastných rúk, keď sa jeho dcéra ocitne ohrození. Bývalý trestanec John Link ochraňuje svoju odcudzenú dcéru Lydiu pred drogovým kartelom, ktorý ju prenasleduje, aby sa krvavo pomstil.

Veľkonočná nedeľa

Nedeľné ráno bude patriť obľúbeným rozprávkovým hrdinom z Labkovej patroly, ešte raz sa predstaví Zootropolis, ale aj Múmia. Tí, ktorí milujú romantiku určite poteší repríza filmu Predtým ako som ťa spoznala o 13:15 a určite nejedno oko nezostane suché. Louise Clarková vie všeličo. Vie, že sa jej páči práca v bistre, a vie, že možno neľúbi svojho priateľa Patricka. Zato nevie nič o klasickej hudbe, nevie, že príde o miesto, a keby tušila, čo ju čaká, asi by prišla o rozum. Will Traynor vie, že po dopravnej nehode stratil chuť do života. Vie, čím bol kedysi, vie, že všetko sa mu teraz zdá nepodstatné, a presne vie, ako s tým skoncovať. Zato nevie, že Louise mu vtrhne do života ako náhla búrka. A ani jeden z nich nevie, že jeden druhého navzájom navždy zmenia.

Nedeľa bez obľúbených televíznych magazínov? Nemožné. Jojka poteší divákov tým, že aj počas sviatkov neprídu o svoje obľúbené relácie. Po Novej záhrade príde premiérová časť Na chalupe, ale aj Nové bývanie.

Večerný prime-time otvorí premiérová epizóda druhej série Ivety, nasledovať bude česká komédia Hádkovci a sviatočný večer uzavrie film Do hlbiny 2.

Veľkonočný pondelok

Deň so šibačkou a oblievačkou bude spojený so šancou pozrieť si ešte raz filmy a rozprávky, ktoré nestihol v minulých dňoch. Pondelok ráno odštartuje film Múmia sa vracia, Kung-fu joga: Honba za strateným pokladom, o 13:10 to bude Encanto nasleduje Návrh a podvečer nebude chýbať premiérová epizóda Bez servítky. Hlavný večerný program vytvorí premiérové Veľkonočné Inkognito a následne Jojka zreprízuje sviatočnú epizódu spred dvoch rokoch. Veľkú noc uzavrie o 23:00 hororový film Tiché miesto 2.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #TV JOJ #Veľká noc