Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Do kín mieria monštrá: Kvôli záchrane sveta spojili sily Godzilla a Kong

Do kín prichádza film, v ktorom sa pre záchranu sveta spoja monštrá.

28.03.2024 00:00
Godzilla a Kong Nova risa Foto:
debata

Všetci dobre poznáme týchto dvoch kolosálnych gigantov, ktorí strašia nielen na plátnach kín, ale aj v našich snoch. Godzilla, monštruózny jašter, a King Kong, prerastená opica, boli kedysi hlavnými hviezdami vlastných filmových epopejí. Avšak v posledných rokoch sme svedkami ich vzájomných dobrodružstiev, ktoré získali ohromnú popularitu.

Ich posledné stretnutie prinieslo napätie, no aj spoluprácu proti spoločnému nepriateľovi. Dostanú sa títo nezvyčajní spojenci na dno svojich síl, aby zachránili ohrozenú rovnováhu sveta, keď sa narušia základy života v hĺbkach zeme? Odpoveď na túto otázku nám odhalí 28. marca premiéra sci-fi blockbusteru s názvom „Godzilla a Kong: Nová ríša“.

umelá inteligencia Čítajte viac Umelá inteligencia dokáže „vzkriesiť mŕtvych“. Môže to však mať neblahé dôsledky na mentálne zdravie

V novom príbehu budú obávaní Titáni, King Kong a Godzilla, čeliť novému nebezpečenstvu, ktoré vyviera z tajomných útrob našej planéty. Táto hrozba ohrozuje nielen ich vlastnú existenciu, ale aj celé ľudstvo. Podtitul „Nová ríša“ naznačuje, že diváci budú mať možnosť pohľadu do sveta pod zemským povrchom, kde tieto obrovské bytosti dominujú. Okrem predstavenia nových druhov zvierat sa tiež dočkáme stretnutia so známymi obrovskými ľudopodobnými tvormi. Chýbať nebude ani rozkošné mláďa, ktoré spôsobí Kongovi viac starostí, než by si prial. Avšak ani táto výzva nebude tou najväčšou, ktorej budú musieť čeliť…

Režisér Adam Wingard, ktorý objavil svoju vášeň vo svete Titánov, s úsmevom hovorí: „Po tom, čo sme videli Godzilla vs. Kong, môžete očakávať čokoľvek. Ale najväčšou novinkou tentoraz je spojenie síl!“ Jeho nový film určite nezostane len pri bezproblémovom spolupôsobení, pretože obaja hlavní protagonisti majú svoje obrovské ego. „Ich prímerie bude vždy krehké,“ dodáva Wingard.

Okrem gigantických monštier sa na plátne objavia aj dôležité ľudské postavy. Hviezdy ako Rebecca Hall, Bryan Tyree Henry a Kaylee Hottle, ktorá zohráva významnú úlohu, predvedú svoj talent. Tešíme sa tiež na herecké výkony Dana Stevensa a Alexa Fernsa.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Godzilla a Kong: Nová ríša