Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Lacný diskont pribudne v ďalšom meste. Rok po vstupe na Slovensko už bude mať predajne v každom kraji

Počet predajní holandského obchodného reťazca by mal do konca roka presiahnuť dvadsiatku.

17.05.2024 06:00
Action Foto:
Ilustračné foto.
debata

Diskontný reťazec Action naďalej pokračuje v expanzii a svoju predajňu budú mať aj Trenčania. Novú prevádzku otvoria v miestnom nákupnom centre OC MAX už 18. mája o 9:00. Pôjde o prvú predajňu Action v Trenčianskom kra­ji.

„Action na slovenskom trhu výrazne expandoval a Trenčiansky kraj bol posledným, kde sme ešte nemali predajňu. Som preto veľmi rád, že tento týždeň môžeme otvoriť novú predajňu práve v Trenčíne a byť tak ešte bližšie k našim zákazníkom,“ povedal Boyko Tchakarov, generálny riaditeľ pre Rakúsko, Českú republiku a Slovensko.

Fico postrelenie prevoz BBX Čítajte aj Po atentáte na Fica nenávisť na sociálnych sieťach stúpla. Väčšina médií vypla komentáre

Predajňa sa bude rozprestierať na ploche takmer 1000 m a ponúkne široký sortiment najrôznejších výrobkov. Na jej pultoch nájdu zákazníci množstvo produktov dennej spotreby od trvanlivých potravín cez drogériu až po oblečenie. Nakúpia tu však aj kancelárske potreby, domáce a záhradkárske potreby, nábytok či produkty pre zvieratá. Aj v trenčianskej predajni si budú môcť celkovo vyberať spomedzi 6000 výrobkov z 15 produktových kategórií.

Nový obchod návštevníkom ponúkne dostatok parkovacích miest a nákupnú plochu s rozlohou 928 metrov štvorcových. Predajňa bude zamestnávať 22 ľudí na plné aj čiastočné úväzky a bude otvorená každý deň od 9:00 do 21:00.

„Sme radi, že môžeme rozšíriť ponuku pre našich zákazníkov a sprístupniť im aj v Trenčíne ďalšiu novú značku. Vďaka otvoreniu novej prevádzky im tak môžeme poskytnúť ešte širšiu škálu možností pri nakupovaní, ponúknuť im zaujímavý sortiment za konkurenčné ceny a dopriať im nový zážitok z nakupovania,“ hovorí Rastislav Korenko, Center Manager OC MAX Trenčín.

TV Prima prima plus, televízia, telka, televízor, Čítajte aj Česká Prima potvrdila expanziu na Slovensku: Poznáme dátum štartu novej televízie

Action sa teší obľube aj kvôli svojej cenovej politike. Priemerná cena všetkých výrobkov je približne dve eurá, pričom obchod až 1 500 produktov predáva za menej ako jedno euro. Obchodník si zakladá na tom, aby bol dodržaný správny pomer ceny a kvality a deklaruje udržateľnosť a trvanlivosť predávaných produktov.

Holandský obchodný reťazec je považovaný za najrýchlejšie rastúci nepotravinový diskont v Európe a aj na Slovensku rastie jeho sieť predajní rýchlym tempom. Prevádzka v OC MAX v Trenčíne bude v poradí už 19. v rámci Slovenska.

Action vstúpil na slovenský trh v marci 2023 a odvtedy otvára nové predajne po celej krajine. Do konca roka by mal počet jeho prevádzok presiahnuť dvadsiatku. Prevádzkuje tiež distribučné centrum neďaleko Bratislavy, z ktorého zásobuje predajne nielen na slovenskom trhu, ale aj v Rakúsku a Nemecku.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #obchodné reťazce #Action