Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Iveta sa stále nevie nadýchnuť: Jojka jej nechce hodiť záchranné lano

Ako sa (ne)darí druhej sérii Ivety počas štvrtého týždňa vo vysielaní.

26.03.2024 00:00
serial Iveta Iveta a Dado Foto:
Iveta s druhou sériou zostáva mimoriadne vlažná v diváckej priazni.
debata

Seriálová kráska z Trebišova sa stále trápi. Jojka neustupuje vo svojej stratégii držať ju v nedeľnom prime-time proti Let's Dance a Duelu šampiónov na RTVS, ktoré niekoľko týždňov majú značnú prevahu v počte divákov. Štvrtý týždeň zápolenia priniesol opäť nezmenené výsledky. Stále platí, že z niekdajšej jednotky na trhu – Ivety – je trojka s podpriemernými výsledkami.

Štvrtá časť Ivety v nedeľu klesla na 4,1% rating s 11,3% podielom na trhu v komerčnej cieľovke 13 – 55, celkovo pri obrazovkách sedelo 196-tisíc divákov. Kým počas ostatných týždňov Duel šampiónov na RTVS predbiehal Ivetu v celkovom počte divákov, teraz ju preskočil aj v mladšom publiku. Novú epizódu si pustilo až 365-tisíc divákov, čo je nárast o takmer 50-tisíc divákov oproti predošlému týždňu. Let's Dance opäť valcovalo s 566-tisícovým publikom.

Ako sa vyvíjala sledovanosť druhej série Ivety?

Iveta mala problém už s prvou epizódou druhej série, keď sledovanosť sa zastavila na 5,7% a podpriemerným 16,2% podielom na trhu v komerčnej cieľovke. Seriál si pozrelo len 298-tisíc divákov v cieľovke 12+. Druhú epizódu si pozrelo iba 272-tisíc divákov. V komerčnej cieľovke táto epizóda uhrala 5,8% sledovanosť a 16% podiel na trhu.

Tretia epizóda Ivety vysielaná v nedeľu sa značne prepadla oproti už dvom odvysielaným. Táto časť v cieľovke 13 – 55 uhrala iba 4,4% sledovanosť s 12,2% podielom na trhu. Celkovo si seriál pozrelo už iba 192-tisíc divákov.

Jojka aj napriek tomu avizuje, že nemieni meniť rozhodnutie a Iveta sa bude naďalej vysielať v nedeľnom slote, čo naznačili aj zverejnené programové plány.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #sledovanosť #TV JOJ #seriál Iveta