Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Zážitok, aký tu ešte nebol: Môžete prenocovať v domčeku z filmu Hore alebo stráviť deň s Kevinom Hartom

K pobytu sa môže dostať každý, je potrebné sa zaregistrovať a čakať, či budete vyžrebovaní.

03.05.2024 00:00
Dom z filmu Hore Foto:
debata

Môžete prenocovať v domčeku, ktorý vyzerá ako z rozprávky Hore či stráviť ju v múzeu Ferrari. Airbnb je webová služba sprostredkujúca prenájom ubytovania, teraz oznámili, že si pre milovníkov cestovania a nekonvenčných zážitkov pripravili hneď niekoľko netradičných možností bývania. Tie nazvali „Icons“, v preklade Ikony.

Ako prvý predstavili domček z rozprávky Hore. Tak ako v rozprávke, aj on sa naozaj vznáša. Nachádza sa v Abiquiu v Novom Mexiku a vznáša sa vďaka tomu, že je k nemu upevnených 8 000 balónov.

Ilustracne foto kino CINEMAX Čítajte viac Veľké hviezdy z Hollywoodu na Slovensku: V Bratislave sa pohybujú v utajení

AK ste fanúšikmi rýchlych áut, môže vás zaujať noc v Múzeu Ferrari v Maranelle v Taliansku. Budete spať na posteli vyrobenej z rovnakého koženého materiálu ako sedadlá Ferrari, absolvujete kolo s vodcom tímu Scuderia Ferrari Marcom Geném a pôjdete na najprestížnejšie preteky v Emilia-Romagna ako VIP.

Vstúpte do X-Men '97. Budete žiť ako ako X-Meni, keď budete bývať v 2D animovanom pretvorení X-Mansion od Marvel Animation vo Westchesteri v New Yorku. Objavíte svoje schopnosti a dokonca sa budete trénovať v Nebezpečnej miestnosti.

Kevin Hart vás vezme do svojho salónika Coramino Live Lounge určeného len pre členov a zažijete unikátny večer. Pripojíte sa ku Kevinovi a jeho priateľom, kde vás pohostia ochutnávkou tequily a živým stand-upom od najlepších komikov v hre.

Zoznam od Airbnb je naozaj petrý – okrem spomenutých zážitkov môžete mať v obývačke hviezdu, držiteľka ceny Grammy Doja Cat zahrá práve vám. Americký hudobník Prince kúpil dom v Minneapolise v Minnesote, ktorý sa objavil v legendárnom filme Purpurový dážď, ale nikdy nebol verejnosti dostupný. Až doteraz.

TikTok hviezda Khaby Lame vás pozýva do svojho rodiska do Milána v Taliansku, na epický, celonočný herný zážitok. Budete bývať v jedinečnom hernom podkroví, ktoré Khaby navrhol sám, a postavíte sa mu v boji v hre Fortnite Battle Royale.

Unikátne pobyty Airbnb Fotogaléria - 10 fotiek Všetky fotky

Prespať môžete v ikonickej hodinárni parížskeho múzea umenia, ktorú Mathieu Lehanneur, dizajnér pochodne a kotlíka na Games 2024, premenil na luxusnú spálňu. Z terasy budete svedkami historického otváracieho ceremoniálu olympijských hier pozdĺž rieky Seiny.

Úplne z iného súdka je zážitok s Feidom. Pridajte sa k reggaetonovej superhviezde na jeho FERXXOCALIPSIS World Tour na celý týždeň. Pripojíte sa k posádke na skúšky, jazdu v ich autobuse a získate prístup do zákulisia na každé vystúpenie.

Bollywoodska hviezda Janhvi Kapoor vás zase pozýva do legendárnej, doteraz nevidenej domácnosti rodiny Kapoorovcov v Čennaí, v Indii.

K pobytu sa môže dostať každý, je potrebné sa zaregistrovať a čakať, či budete vyžrebovaní. Ak áno, získate zlatý lístok a budete si môcť zarezervovať pobyt. Pre rok 2024 bude dostupných 4000 lístkov.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Airbnb