Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Voyo pripravuje nový stand-up špeciál. Slovenský komik bude hovoriť o láske

Nový stand-up špeciál pripravuje Jakub Lužina.

14.05.2024 07:37
Voyo logo Foto:
debata

Komik Jakub Lužina zo Silných rečí pripravuje stand-up špeciál, ktorý si budú môcť pozrieť aj predplatitelia Voyo. Ide už o druhý špeciál tohto komika, s tým prvým však vystupoval už pred rokmi a nie je na žiadnej platforme zaznamenaný.

Kubo Lužina – muž, ktorý svet nechápe a svet nechápe jeho. Drsno aj láskavo, tvrdo a zároveň milo, ale hlavne smiešne sa pozrieme na obyčajný svet očami neobyčajného muža. V novom špeciáli sa, ako už samotný názov hovorí, diváci dozvedia, či láska dokáže naozaj zvíťaziť.

Jeho nový špeciál sa volá Láska zvíťazí. Natáčanie špeciálu bude prebiehať 10. júna v Starej tržnici v Bratislave. Špeciály žánru stand-up comedy sa na Voyo tešia veľkej popularite. „Predplatitelia Voyo si obľúbili naše Voyo Špeciály v podobe veľkých celovečerných vystúpení najobľúbenejších domácich stand-up komikov. Som rada, že popri príprave comedy šou Joa Trendyho s názvom Prečo práve ja? sme sa pustili aj do prípravy špeciálu s Kubom Lužinom a našim divákom tak počas leta prinesieme rovno dvojitú porciu kvalitnej zábavy,“ povedala Silvia Majeská, programová riaditeľka skupiny Markíza a Voyo.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jakub Lužina (@kuboluzina)

Jakub Lužina je slovenský stand-up komik, divadelný herec, moderátor, improvizátor a podcaster. „Keď ma Voyo oslovilo na spoluprácu, bol som poctený. Pre mňa, ako komika, znamená vlastný špeciál veľmi veľa. Je to veľký míľnik v živote performera. Bude to výzva, ale teším sa na ňu,“ povedal Kubo Lužina, ktorého stand-up špeciál by si fanúšikovia rozhodne nemali nechať ujsť. „Je to určite to najlepšie, čo v ten večer môžu urobiť. Buď to, alebo bryndzové halušky,“ dodal s humorom sebe vlastným komik.

Svoje špeciály majú na Voyo viacerí komici. Ako prvá zažiarila komička Simona First, nasledoval Samo Trnka, Jakub Zitron Ťapák a čoskoro zverejní svoj špeciál na Voyo aj Joe Trendy a Jakub Lužina. Komik Jakub Gulík natočil svoj špeciál, zverejniť ho ale plánuje na YouTube.

Stand-up dvoch komikov Silných rečí sa rozhodla divákom priniesť aj TV JOJ. Konečne Spolu je názov nového stand-up comedy špeciálu dvojice Michaela Szatmaryho a Tomáša Hudáka, ktorých diváci TV JOJ poznajú aj z relácie Sedem.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Silné reči #Jakub Lužina