Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Netflix musel vyjsť s pravdou von: Ukončuje svoj najviac nezvládnutý seriálový megahit

Zaklínač to má definitívne spočítané!

14.05.2024 06:00
zaklínač, wicher, henry cavill, Foto:
Henry Cavill ako Zaklínač skončil, štvrtá séria sa už nakrúca bez neho.
debata

Pôvodne to mal byť akousi náhradou za Hru o tróny. Netflix mal so Zaklínačom obrovské plány, ktoré nemali zostať len pri jednom seriáli. Realita je oveľa krutejšia. Diváci rozhodli a potrestali tvorcov za nezvládnuté spracovanie. Neskromné plány hovorili o siedmich sériách, spin-off seriáloch a hrách. Napokon hraný spin-off okrem obrovským kreatívnych problémoch a odloženej premiére zinkasoval drvivú kritiku a zaradil sa medzi najväčšie prepadáky Netflixu.

Ďalšia seriálové odnože sa nechystajú a zrátané to má aj pôvodný seriál. Zaklínač rozhodne nebude mať sedem sezón. Streamovacia služba oficiálne potvrdila, že pripravovaná piata séria bude definitívne posledná. Skoršie ukončenie produkcie je spôsobené nielen kritizovanými sériami, ale aj odchodom Henryho Cavilla, ten ukončil spoluprácu s Netflixom po troch sériách. Hovorí sa o turbulentnom rozchode, keď herec zásadne nesúhlasil s odklonom seriálu od knižnej série.

Navyše tretia séria bola sklamaním. Počas minulého leta, keď mala premiéru stratila až tretinu divákov oproti dvojke.

Štvrtá séria sa už začína nakrúcať a útechou môže byť, že overené tváre sa vrátia: Anya Chalotra (Yennefer), Freya Allan (Ciri) a Joey Batey (Jaskier), pričom medzi nových členov hereckého obsadenia patria Laurence Fishburne (Matrix), Danny Woodburn (Seinfeld), Sharlto Copley (Powers) a James Purefoy (The Following).

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #netflix #zaklínač #The Witcher