Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Smie sa staršia žena bláznivo zamilovať do mladšieho muža? Odpoveď prinesie filmová novinka Zakázaná túžba

Do kín prichádza romantická dráma od tvorcov hitu 365 dní. Výsledok ich predchádzajúcej spolupráce videli milióny diváčok a divákov na celom svete.

20.04.2024 00:00
Zakázaná túžba Foto:
Romantická dráma Zakázaná túžba.
debata

Režisér Tomasz Mandes a herec Simone Susinna sa zišli znova a po úspechu snímky 365 dní nakrútili film Zakázaná túžba, plný vášne, emócií a napätia. Smie sa zrelá žena bláznivo zamilovať a vrhnúť do víru vášne? Môže si atraktívny mladý muž vybrať staršiu partnerku, ktorá mu dodá nehu a blízkosť, ktorá mu tak chýbala? Odpovede sa dozvieme v kinách už o mesiac, 16. mája.

Anna Fialova ako Iveta Bartosova Čítajte aj Jej hudbu nepočúvali všetci, ale každý ju poznal. Z jej života sa stala bulvárna senzácia. Aký bol naozaj, priblíži seriál Iveta

Olga (Magdalena Boczarska) je o pätnásť rokov staršia ako Max (Simone Susinna). Ona je úspešná žena s vybudovanou kariérou a postavením a matka mladej dospelej dcéry, on je atraktívny mladý muž, ktorý žije naplno a využíva každú chvíľu. Osud ich spojil a zaplietol do vášnivého vzťahu, ktorý bude musieť odolať viacerým nástrahám.

Romantická dráma Zakázaná túžba. Foto: Continental film
Zakázaná túžba Romantická dráma Zakázaná túžba.

Olga bude v príbehu zmietaná viacerými protikladnými pocitmi: jej zmysel pre zodpovednosť ju varuje pred začínajúcim sa románikom, hanba stojí v ceste vášni a sebakontrola zápasí s túžbou po mladíckej spontánnosti. Max si je istý, že je jeho životnou láskou, ale nevie, ako prekonať prekážky stojace v ceste ich spoločného bytia.

Romantická dráma Zakázaná túžba. Foto: Continental film
Zakázaná túžba Romantická dráma Zakázaná túžba.

Keď vyjdú najavo dlho zamlčiavané tajomstvá, budú musieť milenci pristúpiť k rozhodnutiam, ktoré všetko ešte skomplikujú. Obaja milujú divoké živly, vietor a búrlivé more, ale nie je isté, či nájdu odvahu skočiť do neznáma…

Pod scenárom Zakázanej túžby je spoločne s režisérom Tomaszom Mandesom podpísaná aj Mojca Tirs, scenáristka dvoch častí filmovej série 365 dní o láske krásnej Laury a sicílskeho gangstra Massima.

Poľským tvorcom sa v posledných rokoch u slovenského publika mimoriadne darí – kým vo vodách streamovacích platforiem zarezonovali práve spomínané filmy či nedávny komediálny seriál 1670, v kinách sa darilo napríklad dráme Dievčatá z Dubaja. Snímku Zakázaná túžba na ich plátna v máji prinesie distribučná spoločnosť Continental film, spoločne so spoločnosťou FOXX MEDIA GROUP.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #filmové premiéry