Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Na Doma bude kvitnúť láska. Prichádza romantická novinka od tvorcov Lásky na prenájom

Na obrazovky TV Doma prichádza nový turecký seriálový hit o kľukatých cestičkách lásky.

13.04.2024 06:00
Keď kvitne láska Foto:
Záber zo seriálu Keď kvitne láska.
debata
iveta, Čítajte aj Obývačkami lomcujú slovenské seriály so skvelou sledovanosťou: Ktorý je váš top?

Na obrazovky televízie Doma prichádza ďalší atraktívny premiérový turecký seriál s názvom Keď kvitne láska (Kiraz Mevsimi). Jeho príbeh pochádza z pera tvorcov seriálových hitov Láska na prenájom a S hlavou v oblakoch a znova prináša dávku romantiky, láskavého humoru, ale aj dramatických situácií.

Diváci a diváčky si ho budú môcť už tradične vychutnávať vždy od pondelka do piatka o 19:00 hod., a to hneď v dvoch častiach za sebou, alebo už teraz v exkluzívnom predstihu na Voyo.

Zábery zo seriálu Keď kvitne láska Fotogaléria - 9 fotiek Všetky fotky
Záber zo seriálu Keď kvitne láska.

„Keď kvitne láska prináša zaujímavý príbeh lásky, ambícií a zrady odohrávajúci sa v nablýskanom svete vysokej módy. Seriál si získal veľkú popularitu nielen v domovskom Turecku, ale aj po celom svete a sme radi, že ho môžeme predstaviť aj našim divákom a diváčkam, ktorí si odľahčené romantické tituly mimoriadne obľúbili,“ povedala Silvia Majeská, programová riaditeľka skupiny Markíza.

Hlavné postavy seriálu – Oyku a Ayaza – stvárnila atraktívna herecká dvojica, 37-ročná Özge Gürel a 36-ročný Serkan Çayoğlu. Zaujímavosťou je, že Özge a Serkan sa práve pri nakrúcaní seriálu Keď kvitne láska zblížili natoľko, že tvoria od roku 2014 pár aj v súkromí a v roku 2022 sa dokonca zosobášili. Özge Gürel si navyše získala srdcia slovenských divákov a diváčok, keď zažiarila po boku Cana Yamana v seriáloch Príchuť lásky a Recept na lásku, ktoré uviedlo Voyo.

O čom je Keď kvitne láska

Keď medzi priateľmi začne kvitnúť láska, život sa môže poriadne skomplikovať. Skromná Oyku (Özge Gürel) sníva o tom, že raz bude slávnou módnou návrhárkou. Už od detstva je zamilovaná do Meteho (Dağhan Külegeç), brata jej spolužiačky, no ten sotva vie, že existuje.

Mete sa ako naschvál zamiluje do Seymy (Nilperi Şahinkaya), dobrej priateľky Oyku. Bohatý sukničkár Ayaz (Serkan Çayoğlu) pracuje ako architekt a spolupracuje s Metem. Oyku preto predstiera, že sa jej páči, aby sa neodhalili jej skutočné city k Metemu. Priťahujú sa protiklady? Začne k nemu niečo cítiť, keď bude nútená hrať s ním jeho hru? A obmedzí Ayaz kvôli nej svoje sukničkárske spôsoby?

Turecký seriálový hit o kľukatých cestičkách lásky si diváci a diváčky budú môcť vychutnávať už od pondelka 15. apríla 2024, vždy od pondelka do piatka o 19:00 hod., a to hneď v dvoch častiach za sebou, alebo už teraz v exkluzívnom predstihu na Voyo.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #TV Doma