Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Šťastný koniec alebo kruté rozuzlenie? Markizácky jarný seriálový hit ide do finále

Zrada v pondelok večer predstaví poslednú epizódu.

15.04.2024 00:00
Zrada, Foto:
Ako dopadne Zrada? Finále Markíza odvysiela už 15. apríla.
debata

Ako dopadne vybičovaný dej v Zrade? Dokážu Eva s Jakubom zakopať vojnovú sekeru? Je vôbec možné, aby tento seriál mal nejaký šťastný koniec? Alebo sa hrdinovia medzi sebou vo finále zmasakrujú? Zrada ide do svojho veľkého finále a aj predposledná epizóda potvrdila jej dominantné postavenie na trhu. Pre Markízu je to ďalší úspech zahraničnej adaptácie, ktorú si diváci obľúbili.

Aj predposledná časť potvrdila trend, keď seriál už niekoľko týždňov nevyskočil nad 9% sledovanosť v mladšom publiku. Zlom nastal po šiestej epizóde.

Zrada v pondelok 8. apríla 2024 nedala šancu konkurenčným programom a v oboch hlavných cieľových skupinách sa stala suverénne najsledovanejším programom dňa v rámci ponuky všetkých slovenských staníc.

V cieľovej skupine 13 – 55 uhrala rating na úrovni 8,2% a trhový podiel 27,9%. Inkognito na Jojke nepotvrdila mierny nárast sledovanosti po Veľkej noci a opäť sa vrátilo sa svoje dlhodobé hodnoty, minulý pondelok bojovalo o divákov s podielom na trhu iba 12,1% v rovnakej cieľovej skupine. Historický triler Operácia Eichmann oslovil na Jednotke RTVS ešte nižších 5,3% divákov pri obrazovkách.

Predposlednú epizódu Zrady si vychutnalo 481-tisíc divákov starších ako 12 rokov, pričom dosah mal až na 591-tisíc divákov (AvRch v CS 12+).

Náhradou za Zradu bude od 22. apríla premiérová druhá séria netradičnej kriminálky Výnimočná Nikol.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #sledovanosť #TV Markíza #seriál Zrada