Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Top hviezda je už v Európe: Lístky na koncerty sú beznádejne fuč, Slováci ju uvidia vo Viedni

Najväčšia spevácka hviezda súčasnosti je v Európe!

10.05.2024 11:06
taylor swift, Foto:
Unikátny koncert Taylor Swift je v plnej dĺžke dostupný na Disney+.
debata

Americká speváčka Taylor Swiftová koncertom v Paríži začala európsku časť svojho turné Eras Tour. Skalní priaznivci čakali pred La Défensa Arenou aj niekoľko dní a v deň koncertu, vo štvrtok večer, už sa na mieste tvorili dlhé fronty.

Okolie jednej z najväčších koncertných hál v Európe sa počas dňa postupne zaplnilo ženami v šatách s flitrami a s kovbojskými topánkami, ľuďmi so slnečnými okuliarmi v tvare srdiečok alebo s číslovkou trinásť nakreslenou na chrbte ruky, čo sú najčastejšie symboly, ktorými sa fanúšikovia hlásia k svojmu idolu, píše AFP.

„Hrozne sa teším. Na koncert čakám už od júla, "uviedol Christophe Dondon, ktorý čakal v rade na vstup do haly už od rána, vybavený skladacou stoličkou. Dvadsaťročná Léa si na koncert obliekla ružové tylové šaty a vlastnoručne vyrobenú farebnú šálu. Manon Becartová so strapkami na tvárach hovorí, že je "veľmi nadšená, a to ešte ani nie sme vo vnútri“.

V rade pred arénou sa miešali dospelí, deti aj staršie páry. Prevažovala síce francúzština, ale asi 30 percent z 42 000 vstupeniek si kúpili cudzinci. V Spojených štátoch sú koncerty Swiftovej drahšie a vypredané, 20 percent lístkov v Paríži tak skúpili práve Američania. Vstupenky vo Francúzsku vyšli v priemere na 180 eur.

Swiftová do nedele vystúpi v Paríži celkovo štyrikrát, ďalšie dva koncerty v Lyone pridá na začiatku júna. Držitelia VIP lístkov sa do arény dostali o 15.30, všetci ostatní o hodinu neskôr. Samotný koncert potom začal o 20.00 a šou má trval vyše tri hodiny. Medzi ďalšie európske zastávky turné patria Madrid, Londýn alebo Mníchov. Slováci majú smolu, o našej krajine speváčka ani len nechyrovala, najbližšie bude našej krajine v auguste, keď sa predvedie vo Viedni.

Európsku časť turné sprevádzajú zmeny oproti americkej verzii. Speváčka obmenila kostýmy, ale aj playlist, keďže jej v polovici apríla vyšiel nový dvojalbum The Tortured Poets Department a vybrané songy zaradila do repertoáru pre európske publikum.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Taylor Swift