Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Markíza vyšla s pravdou von: Potichu chystala veľké prekvapenie pre divákov

Fanúšikovia tanečnej šou Let's Dance budú nadšení!

26.04.2024 08:48
debata
Let's Dance na jeseň vyrazí na turné po... Foto: TV Markíza
Lets Dance turné Let's Dance na jeseň vyrazí na turné po celom Slovensku.

Markíza už niekoľko dní na sociálnych sieťach avizovala veľké prekvapenie pre divákov. Panovalo presvedčenie, že ohlási niečo špeciálne, tipy skôr padali na ohlásenie špeciálnej jubilejnej desiatej série. Pravda je niekde uprostred. Let's Dance sa predstaví v úplne novom formáte, ktorý sa objavil iba v malom počte krajín vo svete. Tanečná šou vyráža na slovenské turné a to už počas nadchádzajúcej jesene. Fanúšikovia šou tak konečne uvidia naživo svoje obľúbené hviezdy na parkete.

To, že chce Markíza využiť obrovskú popularitu Let's Dance nie je prekvapením. Aktuálne vysielaná deviata séria láme rekordy sledovanosti. Každú epizódu pravidelne sleduje viac ako 500-tisíc divákov.

Štart predaja vstupeniek a prvé mestá, do ktorých zavíta jesenné turné Let's Dance, budú odtajnené už túto nedeľu, 28. apríla 2024, počas televízneho priameho prenosu tanečnej šou.

„Let's Dance patrí už od roku 2006 medzi najväčšie divácke hity TV Markíza a zakaždým ide o spoločenskú udalosť sezóny. Nie je tomu inak ani tento rok. Vypočuli sme preto priania naozaj obrovského množstva divákov, ktorí by si šou chceli vychutnať naživo a už túto jeseň Let's Dance príde prostredníctvom televízie Markíza priamo do ich regiónu a postará sa im o nezabudnuteľný zážitok. Skutočne je sa na čo tešiť,“ prezradil Michal Borec, riaditeľ Centra marketingu skupiny Markíza.

Let's Dance ponúkne aj na turné všetko to, čo diváci na tejto šou tak milujú – skvelé výkony celebritných aj profesionálnych tanečníkov, nezabudnuteľné vtipné hlášky porotcov a sprievodné slovo obľúbených moderátorov TV Markíza. Toto a ešte omnoho viac si budú môcť fanúšikovia Let's Dance užiť už túto jeseň naživo v mestách po celom Slovensku, píše televízia v oficiálnom vyhlásení.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #TV Markíza #Let's Dance