Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Seriálový máj: Posledný jarný mesiac si pre seba ukradne Netflix s novou sériou megahitu

Čo prinesie záver jari?

10.05.2024 00:00
Tretia séria seriálu Bridgerton Foto:
V máji si konečne fanúšikovia užijú novú sériu hitu Bridgerton.
debata

1. Bridgerton – 3. séria

Návrat romantického a provokatívneho seriálu bol veľmi očakávaný. Naposledy sa rodinný klan Bridgertonovcov ukázal na konci roku 2022. Hlavnou ženskou postavou bude tentokrát Penelope Featherington (Nicola Coughlan). Tá je už od nepamäti zamilovaná do svojho priateľa Colina Bridgertona (Luke Newton), ktorý zase nadovšetko miluje cestovanie a svoju nezávislosť. Colin je po návrate z ciest konfrontovaný s Penelope, ktorá je k nemu nezvyčajne chladná. Keď si k sebe nájdu cestu, Colin ponúkne Penelope pomoc – chce jej pomôcť zohnať si manžela. Prvá várka epizód z tretej série dorazí už 16. mája, tá druhá 13. júna na Netflixe.

2. Interview s upírom – 2. séria

Vedeli ste, že kultový film dostal nedávno seriálovú verziu? A to už 12. mája dorazí druhá séria. Televízia AMC, ktorá je skôr známa seriálmi z univerza The Walking Dead úspešne uviedla jeho seriálovú verziu. A jednu z hlavných úloh stvárňuje niekdajšia hviezda Hry o tróny.

3. Atlas

Atlas Shepherd (Jennifer Lopez) je dcérou vedca, ktorého experiment AI uviedol svet do novej éry. Dvadsaťosem rokov po tomto technologickom prelome pracuje ako protiteroristická dátová analytička pre Medzinárodnú koalíciu národov (ICN). Má hlbokú nedôveru k umelej inteligencii. Pripojí sa k misii na dolapenie teroristu AI, ktorý viedol robotickú revolúciu a s ktorým má spoločnú tajomnú minulosť. Keď sa však plány pokazia, jej jedinou nádejou na záchranu budúcnosti ľudstva pred AI je dôverovať jej. Film bude mať premiéru 24. mája.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #netflix #Bridgerton