Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Neuveriteľné plány Netflixu: Pokúsi sa nakrútiť niečo, čo pozná každý z nás

Streamovacia služba si brúsi zuby na značku, ktorú pozná celý svet. Legendárny Scooby-Doo môže dostať hranú seriálovú verziu.

06.05.2024 00:00
debata
Scooby-Doo sa dočká hranej seriálovej verzie. Foto: HBO
scooby doo, Scooby-Doo sa dočká hranej seriálovej verzie.

Potenciálny nový seriál je vo fáze písania scenárov a vytvárania príbehu. Ak overení tvorcovia, ktorí vytvorili napríklad aj hit Arrow, uspejú, tak Netflix si seriál priamo objedná celú sériu bez nakrútenia testovacieho pilotného dielu.

Pôvodný Scooby-Doo! bol animovaný seriál, ktorý sledoval skupinu teenagerov a ich rozprávajúceho psa, ako riešili nadprirodzené záhady. Pôvodne sa vysielal na CBS od roku 1969 do roku 1976, a nasledovali rôzne verzie a reštarty, vrátane toho najnovšieho, ktorú ponúka streamovacia služba Max (do 21. mája na Slovensku HBO Max). Nový animovaný seriál sa zameral iba na Velmu a vonku je druhá séria.

Scooby-Doo už raz zažil hranú verziu. Išlo však o filmy. Tím pátračov sa na striebornom plátne prehnal v roku 2002 a v roku 2004 s hercami Sarah Michelle Gellar, Freddiem Prinze Jr., Matthew Lillard a Lindou Cardellini.

Seriál sa vyznačuje kombináciou detektívnych príbehov so záhadami, nadprirodzenými javmi a vtipnými momentmi. Scooby-Doo a jeho partia, ktorá zahŕňa Freda, Daphne, Velmu a Shaggyho, sa vždy dostanú do nejakého problému, ktorý musia vyriešiť. „Scooby-Doo, Where Are You!“ je nielen známy svojimi príbehmi, ale aj svojou nezabudnuteľnou úvodnou skladbou, ktorá sa stala kultovou a dodnes sa spieva fanúšikmi po celom svete.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #netflix #Scooby Doo