Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Jeho manželka si už slovenských divákov podmanila so svojím stand-upom. Teraz je na rade on s príbehom chlapca z Oravy

Voyo pripravuje celovečerný stand-up s ďalším slovenským komikom.

18.04.2024 06:00
835549621 Foto:
Komička Simona First (kedysi Salátová) s manželom Teodorom Firstom.
debata (3)

Streamovacia služba Voyo pripravuje pre fanúšikov stand-up comedy žánru ďalšie prekvapenie. Najnovším prírastkom špeciálov so slovenskými stand-up komikmi bude vystúpenie s názvom Joe Trendy: Prečo práve ja?.

Nový Voyo špeciál Joe Trendy: Prečo práve ja? Foto: Voyo
Joe Trendy Nový Voyo špeciál Joe Trendy: Prečo práve ja?

Joe Trendy, vlastným menom Teodor First, je slovenský stand-up komik, scenárista a podcaster. Otázku „Prečo práve ja?“ si kladie po celý svoj život, pretože ten mu pripravuje situácie, ktoré si ju doslova pýtajú. Či už ide o návštevu u lekára, konverzáciu s rodinou, priateľmi alebo v práci. Ale aj pri manželke Simone (kedysi Salátovej), ktorá si svojím jedinečným stand-upom Donaha! podmanila najprv divákov Voyo a potom na Silvestra aj divákov televízie Markíza.

Joe Trendy bude odpovede na otázky, ktoré mu život často nechce dať, hľadať práve vo svojom Voyo Špeciáli. „Myslím si, že každý stand-up komik, ktorý to myslí vážne, má ambíciu, že raz bude mať svoju vlastnú stand-up comedy s veľkou produkciou. Ja sa teším, že Voyo popri ostatných skvelých slovenských stand-up komikoch, oslovilo práve mňa. Špeciály, ktoré mali na Voyo Simonka, Zitron a Samo Trnka sú veľmi pekne natočené, samozrejme, aj obsahovo fantastické. Dúfam, že sa aj mne podarí zaradiť medzi nich,“ hovorí.

amazon, just walk out Čítajte aj Bublina spľasla, revolúcia v nakupovaní sa nekoná. Za obchodmi bez pokladní nie je AI, ale náročná práca tisícky Indov

"Diváci sa môžu tešiť na môj životný príbeh, ako sa z chlapca z Oravy, čo hral na husliach a sníval o tom, že bude hrať v NBA, stal manžel a moderný otec. A popritom sa mu v živote udiali veci, pri ktorých sa musí pýtať ‚Prečo práve ja?‘,“ dodáva komik.

Voyo Špeciál „Joe Trendy: Prečo práve ja?“ prinesie Voyo počas leta tohto roka. Jeho nakrúcanie je naplánované na pondelok 20. mája v Starej tržnici v Bratislave. Pripravené sú dve predstavenia – o 17:00 a o 20:00 hod. Hosťami budú ďalší skvelí komici Šimon Ferstl a Matej Makovický. Fanúšikovia stand-upu môžu byť pri tom, vstupenky nájdu už teraz v predaji v sieti Ticketportal.

Voyo Špeciály žánru stand-up comedy sa tešia veľkej popularite. „Veľmi ma teší, že si predplatitelia Voyo obľúbili naše čisto slovenské Voyo Špeciály v podobe veľkých celovečerných vystúpení najobľúbenejších domácich stand-up komikov. Pokračujeme preto v ich produkcii a po Simone, Jakubovi Zitronovi Ťapákovi a Samovi Trnkovi sa tentoraz divákom a diváčkam so svojím špeciálom predstaví talentovaný Joe Trendy. Ďalšia porcia skvelej zábavy dorazí na Voyo už v priebehu tohto leta,“ povedala Silvia Majeská, programová riaditeľka skupiny Markíza a Voyo.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #stand-up comedy #Voyo