Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Útek do slnečného raja: Mladí ajťáci riskujú všetko v novom českom seriáli, ktorý nás zavedie na Jadran

Na obrazovky prichádza nový romanticko-komediálny seriál.

29.03.2024 06:00
Lež na pláži Foto:
Záber zo seriálu Lež na pláži.
debata

Na obrazovky prichádza ďalšia seriálová novinka z Česka. Nový romanticko-komediálny seriál zo slnkom zaliateho pobrežia Jadranu s názvom Lež na pláži má premiéru už 1. apríla na kanáli Prima PLUS.

Judit Pecháček, Decko Čítajte aj V Čase nádejí prežila trpký osud, u našich susedov to Judit Pecháček nebude mať o nič ľahšie

Gabriel, Štepán a Hynek, traja mladí ajťáci z Prahy, sú na úteku pred všemocným mafiánskym bossom. Musia rýchlo zmiznúť z krajiny. Vezmú si teda starú dodávku a utekajú za hranice. Po hodinách jazdy nájdu azyl v hoteli na chorvátskom pobreží, kde sa ubytujú pod falošnými menami.

V hoteli totiž práve čakajú príchod troch barmanov. To sa Hynkovi, Gabrielovi a Štepánovi hodí, prevezmú si ich identitu a zostanú na noc. Ráno majú v pláne zase pokračovať, lenže v hoteli pracujú tri zaujímavé české dievčatá – Jarmila, Adéla a Hanka. A tie za malé zdržanie určite stoja.

Zábery zo seriálu Lež na pláži Fotogaléria - 6 fotiek Všetky fotky
Záber zo seriálu Lež na pláži.

Osem epizód seriálu v réžii Vojtěcha Moravca predstaví na obrazovkách viaceré nové neopozerané herecké talenty. V úlohe Gabriela sa predstavuje Daniel Kadlec, v úlohe Štepána Filip Červenka a ako Hynek herec Radek Melša. Popri nich však diváci uvidia aj Sandru Novákovú, Martina Trnavského či Miroslava Etzlera.

Iveta II Čítajte aj Markíza prvýkrát mení stratégiu. Prestížnu Voyo sériu si bude môcť pozrieť úplne každý

„Dostal som ponuku, či mám čas na nakrúcanie v Chorvátsku. Toho som síce veľa nemal, ale dohovorili sme sa v divadle a vyšlo to. Musel som absolvovať osemnásť letov kvôli predstaveniu v Prahe. Lietal som tam a späť, bol to celkom zážitok aj stres, či to všetko stihnem,“ približuje natáčanie seriálu Radek Melša, ktorého diváci poznajú už zo seriálu 1. misie.

„Natáčali sme mimo sezóny. Reštaurácie pre turistov boli zatvorené, takže sme sa spájali s miestnymi. Chodili sme do ich klubov, ktoré navštevovali už iba oni. S ostrovom sme sa stmeľovali. Bývalo sa v hoteli, kde sa následne aj točilo, človek bol často zatvorený na jednom mieste. Keď ste ale na balkóne, učíte sa texty, pozeráte na more a nechávate sa ovievať tým slaným vánkom, tak vám naozaj vôbec nič nevadí… A najdojemnejšia scéna? Počkajte si, kým sa Hynek bude lúčiť s Jarmilou, to bolo silné,“ dodáva herec.

Mario Cimarro, Túžba tela Čítajte aj Charizmatický Cimarro sa vracia na Slovensko! Na TV Doma mieri jeho ďalšia legendárna telenovela

Dôvodom, pre ktorý chlapci zotrvajú v hoteli dlhšie, bola napríklad dcéra majiteľa hotela Adéla (Josefína Prachařová), delegátka cestovnej kancelárie Jarmila (Rozálie Prachařová) a animátorka Hanka (Sofie Höppnerová).

„Produkcia nás videla v predstavení Vina vína, v ktorom hráme s Rózou a Sofiou. Dostali sme pozvánku na konkurz a o chvíľu sme už boli na ceste do Chorvátska. Zbalila som si kufor a vydala sa na dvojmesačné natáčanie. Mala som aj tú výhodu, že som sa vracala do Prahy, takže som si dobalila ešte ďalší kufor. Zažila som extrémnu zmenu režimu a tiež mi chýbalo to, že niekam pôjdete električkou, metrom,“ zaspomínala si Josefína Prachařová.

Prvú epizódu seriálu Lež na pláži uvedie kanál Prima PLUS už v pondelok, 1. apríla o 21:35 hod. V repríze bude potom seriál vysielaný vždy v utorok o 19:00 hod.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Prima PLUS #seriál Lež na pláži