Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Koniec streamovacieho gigantu na Slovensku je tu: Toto je náhrada, ceny zatiaľ nie sú známe

Streamovacia platforma HBO Max to má zrátané! Jej náhrada pozná dátum štartu na Slovensku.

22.03.2024 00:00
max, hbo max, Foto:
HBO Max bude čoskoro minulosťou. Prichádza nová streamovacia služba Max. Takto vyzerá nové logo.
debata (4)

Vznikne úplne nová streamovacia služba Max, ktorá sľubuje veľký divácky zážitok od 21. mája tohto roka. Max bude ponúkať obsah z platformy HBO Max a navyše reality šou a dokumentárne filmy z produkcie Discovery a živé športové prenosy zo streamovacej služby Eurosport. Vznikne tak jedinečná služba, ktorá ponúkne každému členovi rodiny úžasný divácky zážitok, či už ocení premiérové seriály, nové a kultové filmy, športové prenosy alebo lineárne kanály (v niektorých krajinách) – to všetko po prvýkrát na jednom mieste.

Dňa 21. mája sa služba Max spustí v strednej a východnej Európe, severských krajinách a krajinách Pyrenejského polostrova. Čoskoro bude nasledovať spustenie v Poľsku, Holandsku, Francúzsku a Belgicku.* Francúzsko a Belgicko sú za posledné dva roky prvé dve krajiny, v ktorých WBD spúšťa streamovaciu platformu. Max sa tak rozšíri do 25 európskych krajín a 65 ďalších krajín a území – v USA bol spustený v máji 2023 a v Latinskej Amerike a Karibiku tento rok.

Uvedenie Maxu v Európe bude sprevádzať očakávaná druhá sezóna originálneho seriálu HBO Original Rod draka. V Amerike bude mať premiéru 16. júna a v Európe o deň neskôr. Max prinesie európskym divákom nový zážitok – ponuka obsahu je viac ako dvojnásobná (aj pred zahrnutím živých športových prenosov). Toto leto bude Max jediným miestom, kde bude možné sledovať každý okamih olympijských hier v Paríži 2024.

V porovnaní s inými streamovacími službami ponúka Max výnimočnú kombináciu širokého portfólia a vylepšenej aplikácie, ikonických franšíz a používateľskej prívetivosti. Max prinesie niečo pre všetkých – rozmanitú kolekciu kvalitného obsahu naprieč žánrami a formátmi z portfólia Warner Bros. Discovery, ako sú HBO Originals, Max Originals, filmy Warner Bros. a DC, plus detský obsah, a to najlepšie zo žánrov, ako sú šport, reality show, životný štýl, varenie, bývanie, skutočné kriminálne filmy a dokumenty (z produkcie Eurosport, Discovery, TLC, Food Network, HGTV, ID a mnohých ďalších).

Doplnok Šport prinesie divákom množstvo európskych a svetových športových podujatí, ako sú tenisové Grand Slamy (Australian Open, French Open, US Open), cyklistické preteky Grand Tour (Giro d‘Italia, La Vuelta a España, Tour de France a Tour de France Femmes), 24 hodín Le Mans, ako aj majstrovstvá sveta a zimné svetové poháre.

Tarify pre novú službu, ceny sú neznáme

Tarif Basic s reklamami:

  • Tento tarif prinesie predplatiteľom Max za nižšiu cenu a bude obsahovať reklamy.
  • Spočiatku bude k dispozícii v deviatich krajinách a postupne sa rozšíri do ďalších.
  • Krajiny, v ktorých bude základný tarif Basic s reklamami k dispozícii ako prvé: Nórsko, Švédsko, Dánsko, Fínsko, Holandsko, Rumunsko, Poľsko, Francúzsko a Belgicko.
  • Používatelia budú môcť sledovať obsah naraz na dvoch zariadeniach.
  • Obsah bude k dispozícii vo Full HD.

Tarif Standard:

  • Používatelia budú môcť sledovať súčasne na dvoch zariadeniach.
  • Obsah bude k dispozícii vo Full HD.
  • V rámci tohto tarifu bude možné stiahnuť 30 filmov alebo častí seriálov a sledovať ich offline.

Tarif Premium:

  • Poskytne používateľom najlepší zážitok zo sledovania.
  • Používatelia budú môcť sledovať obsah naraz na štyroch zariadeniach.
  • Ponúkne rozlíšenie Full HD alebo 4K a zvuk Dolby Atmos (podľa dostupnosti).
  • V rámci tohto tarifu bude možné stiahnuť 100 filmov alebo častí seriálov a sledovať ich offline.

Doplnok Sport:

  • Doplnok Sport poskytne divákom prístup k sledovaniu špičkových športových podujatí, ako sú tenisové

grandslamy, cyklistické preteky Grand Tour alebo 24 hodín Le Mans, a k priamym prenosom lineárnych kanálov Eurosport 1 a Eurosport 2.

  • Diváci by si mali overiť dostupnosť vysielacích práv vo svojej krajine.
  • Doplnkovú službu Sport je možné zakúpiť ako doplnok ku každému zo základných paušálov.
  • Používatelia môžu sledovať športové prenosy súčasne na dvoch zariadeniach (z celkového počtu súčasne dostupných sledovaní, ktoré sa líši podľa jednotlivých tarifov).

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #HBO Max #streamovacia služba Max