Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Napätie v Let's Dance stúpa: Šou nezopakovala úspech z Veľkej noci, z parketu odišla hviezda reality šou

Deviata séria tanečnej šou šou graduje.

14.04.2024 00:00
Lets Dance Foto:
Let´s Dance počas nedele opustil Martin Novák.
debata

Šiesty priamy prenos sa v cieľovej skupine 13 – 55 stal najsledovanejším programom dňa v rámci ponuky všetkých slovenských staníc a konkurenčným programom opäť nedal najmenšiu šancu.

V cieľovej skupine 13 – 55 šou uhrala 8% sledovanosť a nadpriemerný trhový podiel 31,8%. Iveta na Jojke nemal šancu s viac než trojnásobne nižším podielom na trhu iba 9,6% v rovnakej cieľovej skupine, nasledujúci film Gympl si ešte o niečo pohoršil na trhový podiel 7,9%. Súťažná šou Duel šampiónov si na Jednotke RTVS pripísal podiel na trhu 12,2% a nadväzujúci film Splašený vlak dokonca len 4,5%.

Toto tanečné kolo si vychutnalo celkovo 533-tisíc divákov starších ako 12 rokov, pričom v čase vysielania šou zasiahla dokonca až 924-tisíc divákov (AvRch v CS 12+). Ako špeciálny porotca sa predstavil víťaz 6. série Vladimír Kobielsky a piatou dvojicou, ktorá musela súťaž opustiť, sa na základe bodovania poroty a diváckeho SMS hlasovania stali šéfkuchár a tvár mimoriadne úspešnej šou Na nože Martin Novák a jeho tanečná partnerka Julie Rezková.

Šou nezopakovala rekord z Veľkej noci

V nedeľu 31. marca 2024 totiž šou prekonala všetky rekordy za viac než poslednú dekádu. Na Veľkonočnú nedeľu v cieľovej skupine 13 – 55 získala piata epizóda za viac než desaťročie rekordný rating 10,8% a rovnako aj najvyšší trhový podiel 35,4%. Ide o hodnoty, aké šou Let's Dance dosahovala naposledy v rámci 5. sezóny v roku 2011.

Spomínanú epizódu si taktiež pozrelo rekordných 624-tisíc divákov starších ako 12 rokov, pričom v čase vysielania šou zasiahla dokonca až 989-tisíc divákov (AvRch v CS 12+).

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #sledovanosť #TV Markíza #Let's Dance