Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Šokujúce vypadnutie, nevôľa divákov a stále vysoká sledovanosť: Takto pokračuje Let's Dance

V nedeľu sa hviezdne páry predstavia vo štvrtom kole.

24.03.2024 06:00
Let s Dance Foto:
Let´s Dance čaká štvrté kolo a bude pilierom aj Veľkej noci na Markíze.
debata

Tanečná šou Let's Dance v nedeľu 17. marca 2024 zas a znova potvrdila svoju dominanciu na trhu. Tretí priamy prenos sa v cieľovej skupine 13 – 55 stal najsledovanejším nespravodajským programom dňa v rámci ponuky všetkých slovenských staníc. Zároveň mu v univerzálnej cieľovej skupine 12+ patrí status divácky najúspešnejšieho programu nielen nedele, ale aj celého uplynulého týždňa.

V cieľovej skupine 13 – 55 uhrala tretia epizóda rating 8,1% a nadpriemerný trhový podiel 31,5%. Iveta na Jojke sa musela zmieriť s 12,2% podielom na trhu v rovnakej cieľovej skupine a súťažná šou Duel šampiónov si na Jednotke RTVS pripísala ešte nižší podiel na trhu 10,1%.

Tanečná šou obzvlášť zaujala cieľovú skupinu mladých žien vo veku od 13 do 34 rokov, ktoré Markíze v čase vysielania Let's Dance zabezpečili trhový podiel až 48,7%.

Epizódu si celkovo pozrelo 553-tisíc divákov starších ako 12 rokov, pričom v čase vysielania šou zasiahla dokonca až 1 030 000 divákov (AvRch v CS 12+). Aj v tejto univerzálnej cieľovej skupine Let's Dance suverénne porazilo konkurenčné programy a stalo sa dokonca absolútne najsledovanejším programom celého uplynulého týždňa.

Druhou dvojicou, ktorá musela súťaž opustiť, sa na základe bodovania poroty a diváckeho SMS hlasovania stali bývalý slovenský futbalový reprezentant Ján Ďurica a jeho tanečná partnerka Vanesa Indrová, čo v minulých dňoch spôsobilo na sociálnych sieťach vlnu nevôle medzi divákmi. Rozhorčení fanúšikovia dokonca hovoria o manipulovaní s hlasmi, podľa ich názoru v súťaži sú slabšie páry, ktoré si viac zaslúžili definitívny odchod z tanečného parketu.

Hoci Let's Dance nenachádza premožiteľa a v celkovom publiku sa drží na skvelých číslach, sledovanosť v komerčnej cieľovke od štartu deviatej série postupne klesá. Prvý prenos dosiahol rekordnú 9,5% sledovanosť, druhá epizóda klesla na 8,7%, tretia sa udržala tesne nad 8% hranicou.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #sledovanosť #TV Markíza #Let's Dance