Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Toto sa na Slovensku nedeje každý deň: Divácke šialenstvo okolo Markízy spôsobilo výpadok

To, že Markíza chystá unikátne turné Let's Dance sa vie už niekoľko dní, v nedeľu sa spustil predaj lístkov. Nastal divácky ošiaľ.

30.04.2024 00:00
debata (1)
Let's Dance na jeseň vyrazí na turné po... Foto: TV Markíza
Lets Dance turné Let's Dance na jeseň vyrazí na turné po celom Slovensku.

Let's Dance sa predstaví v úplne novom formáte, ktorý sa objavil iba v malom počte krajín vo svete. „Let's Dance patrí už od roku 2006 medzi najväčšie divácke hity TV Markíza a zakaždým ide o spoločenskú udalosť sezóny. Nie je tomu inak ani tento rok. Vypočuli sme preto priania naozaj obrovského množstva divákov, ktorí by si šou chceli vychutnať naživo a už túto jeseň Let's Dance príde prostredníctvom televízie Markíza priamo do ich regiónu a postará sa im o nezabudnuteľný zážitok. Skutočne je sa na čo tešiť,“ prezradil Michal Borec, riaditeľ Centra marketingu skupiny Markíza.

V nedeľnom semifinále ohlásili moderátori prvé informácie o chystanom turné. V októbri svetová šou dorazí na východné Slovensko. Tešiť sa môžu obyvatelia Prešova, Michaloviec, Košíc a Popradu.

Asi len málokto by čakal, že sa v prvých sekundách a minútach rozpúta šialenstvo. Známy portál nevydržal tlak návštevníkov a zaznamenal výpadok. Tí, ktorí mali „šťastie“, tak sa dostali do poradovníka s niekoľkotisícovou radou. Po niekoľkých hodinách boli štyri šou kompletne vypredané. K dispozícii je ešte niekoľko posledných miest a VIP stolíkov, v cene ktorého je aj exkluzívna možnosť osobne sa stretnúť s účinkujúcimi.

„Sme naozaj nadšení a ohromení obrovským záujmom o vstupenky na jesenné Let's Dance turné. Aby sme vyšli v ústrety čo najväčšiemu počtu fanúšikov, rozhodli sme sa vo všetkých štyroch mestách pridať v pôvodné dni podujatia aj ďalšie termíny, ktoré uvádzame do predaja,“ povedal Michal Borec, riaditeľ Centra marketingu skupiny Markíza. Okrem večerného termínu o 19:00 hod. tak dnešným poludním pribudla možnosť kúpiť si vstupenky aj na predstavenie o 15:00 hod.

„Návštevníci Let's Dance turné sa môžu tešiť na všetko, čo na tejto šou tak milujú – fantastické výkony celebritných aj profesionálnych tanečníkov, nezabudnuteľné vtipné hlášky porotcov a sprievodné slovo skvelých moderátorov. Nebudú chýbať ani obľúbení tanečníci z tanečnej skupiny KRS Movement pod vedením skvelého choreografa Miňa Kereša,“ doplnil Michal Borec. Už teraz je potvrdená účasť bývalej kráľovnej a kráľa tanečného parketu – obľúbených hercov a skvelých tanečníkov Nely Pociskovej a Jána Koleníka.

Navyše, už najbližšiu nedeľu, 5. mája 2024, priamo počas veľkolepého finále Let's Dance, budú ohlásené ďalšie mestá, v ktorých bude mať Let's Dance turné svoju zastávku.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #TV Markíza #Let's Dance