Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Môžeme sa tešiť na Barbie 2? Režisérka aj štúdio prezradili, či plánujú pokračovanie

Dočkajú sa diváci pokračovania filmu Barbie?

23.03.2024 00:00
Barbie Foto:
Prvé zábery z nového filmu o legendárnej Barbie.
debata (1)

Niektorí ním zostali očarení, iní hovoria o priemernosti. Film Barbie bol naozaj nezvyčajným počinom, zatiaľ čo jedna skupina ľudí v ňom videla úžasnú feministickú výpoveď, ďalší hovorili o filme, ktorý hlbšiu myšlienku nemá.

V každom prípade platí, že film bol mimoriadne úspešný čo sa týka návštevnosti. Zarobil približne 1,5 miliardy dolárov, čo z neho robí najúspešnejší film roka 2023. Mnohí zostali nemilo prekvapení po tom, čo na Oscaroch prepadol.

gympl Čítajte viac Z Gymplu na Vejšku a potom Džob. Tento rok sa začne natáčanie filmu o legendárnom priateľstve

Napriek tomu to vyzerá, že sa diváci dočkajú pokračovania. Šéfka Warner Bros Pam Abdyová uviedla, že filmové štúdio by rado nakrútilo Barbie 2 po tom, čo film režisérky Grety Gerwig „zapálil divákov na celom svete“.

Všetko však záleží na režisérke filmu a na tom, či sa rozhodne v príbehu pokračovať. Po oscarovej noci sa Greta Gerwig nechala počuť, že je myšlienke druhého filmu otvorená, záleží však na tom, či nájde dosť dobrý príbeh. Doteraz pritom hovorila, že film povedal to, čo malo byť povedané, a dôvod na pokračovanie nevidí.

Proti druhému filmu bola aj herečka Margot Robbie, je teda otázne, či sa Gerwig podarí prehovoriť ju. Aj keby to nevyšlo, stále zostáva otvorená možnosť, že sa tvorcovia zamerajú na inú hrdinku. O tom, ako by pokračovanie mohlo vyzerať, špekulujú fanúšikovia po celom svete.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Barbie #Barbie 2