Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Majte bláznovstvá svojich potomkov pod palcom: Nový paušál umožní rodičom kontrolovať aktivity ich detí

Nový paušál je navrhnutý priamo pre potreby rodičov a ich deti.

16.04.2024 12:00
dievča s mobilom v škole Foto:
Rodičia si nebezpečenstvo digitálnych technológií častokrát neuvedomujú.
debata

Služby mobilných operátorov nevyužívajú len dospelí nad 18 rokov, ale aj mladšie generácie, ktorých sprievodcami v digitálnom svete sú ich rodičia. Operátor O2 preto prináša pre svojich zákazníkov jedinečnú SIM kartu navrhnutú pre potreby rodičov, ktorí chcú mať kontrolu nad spotrebou a neželaným obsahom v mobile dieťaťa.

Ministerstvo hospodárstva / Richard Sulík / Tlačovka / Brífing / Čítajte aj Vznikne na Slovensku nové médium? Objavili sa zaujímavé informácie z novinárskeho zákulisia

SIM-ka O2 Junior umožňuje rodičom mať aktivity svojho dieťaťa pod palcom. Dieťa chráni pred falošnými webmi, neželaným obsahom a inými nástrahami internetu, zároveň sa vždy dovolá na tri zvolené telefónne čísla akéhokoľvek operátora, a to aj po prečerpaní limitu.

„Doteraz nebol na trhu jednoduchý program navrhnutý pre potreby rodičov a ich deti. Keď sme od rodičov zisťovali, ako by takáto služba mala fungovať, povedali nám, že sa obávajú obsahu, ktorý môžu deti na internete vidieť. Rovnako ich zaťažovalo neustále kontrolovať, či ich dieťa má dostatok kreditu, a teda či sa v prípade potreby dovolá domov. Takisto sme si všímali, že mnoho rodičov malo na konci mesiaca obavy, či im nepríde domov prekvapenie vo forme prehnane vysokej faktúry. SIM-ka O2 Junior preto odstraňuje všetky doterajšie bariéry a výrazne uľahčuje kontrolu rodičov nad mobilom svojich detí,“ priblížil Martin Nemček z O2.

Na hrane Čítajte aj Tvrdé vyjadrenia Dibákovej po odchode z Jojky: Tlaky sú obrovské, nestotožnila som sa so smerovaním spravodajstva televízie

Hlavné benefity SIM-ky O2 Junior

O2 Junior je prvá SIM-ka, ktorej hlavnými benefitmi sú jednoduché riadenie mobilnej spotreby, neobmedzené volania a SMS na tri zvolené telefónne čísla, a tiež bezpečnosť v digitálnom priestore v sieti O2.

Rodičia získajú pre svoje dieťa neobmedzené volania a SMS na 3 vopred zvolené telefónne čísla do všetkých sietí na Slovensku. Aby sa deti dokázali vždy spojiť so svojimi blízkymi, program umožňuje nastaviť 3 telefónne čísla akéhokoľvek slovenského operátora, na ktoré sa dieťa dovolá aj po prečerpaní limitu.

Dieťa tiež získa 4 GB dát. Súčasťou SIM-ky O2 Junior je aj nová služba O2 Security, ktorá chráni pri mobilnom datovaní pred falošnými webmi, neželaným obsahom a inými nástrahami internetu. Dieťa má tiež blokované služby tretích strán (VAS služby) a zároveň je vyradené z akejkoľvek marketingovej komunikácie zo strany operátora.

OD Dunaj Čítajte aj Otvorenie bratislavskej ikony sa blíži. Rekonštrukcia OD Dunaj pokračuje, takto bude vyzerať po dokončení

Rodičia vedia nastaviť limity na telefónoch svojich detí pre dátovanie, telefonovanie a posielanie správ. Tento limit dokáže rodič pravidelne meniť a prispôsobovať aktuálnym potrebám svojho dieťaťa. Poplatok za program a prípadná nadspotreba v rámci limitu sa rodičovi zaúčtuje priamo do faktúry, vďaka čomu nemusí riešiť dobíjanie kreditu, ani prekvapenia z prehnane vysokej faktúry.

Program O2 Junior je dostupný pre rodičov s akýmkoľvek O2 Paušálom za 10 € mesačne.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #mobilní operátori #O2