Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Svetový bestseller sa dočkal filmového spracovania. Obrovská popularita knihy vzbudzuje veľké očakávania

Do kín príde romantická dráma natočená podľa knižného bestselleru.

19.05.2024 00:00
Končí sa to nami Foto:
Blake Lively a Justin Baldoni na zábere z filmu Končí sa to nami.
debata

Knižný bestseller Colleen Hooverovej, ktorý v roku 2022 vyšiel a zarezonoval aj na Slovensku, dostal filmové spracovanie. Romantická dráma s rovnomenným názvom Končí sa to nami (It Ends with Us) príde do kín v auguste. Podľa scenára Christy Hallovej ju natočil režisér Justin Baldoni, ktorý stvárňuje aj hlavnú úlohu. Sekunduje mu Blake Lively.

Film je silným emotívnym príbehom o odvahe robiť ťažké rozhodnutia a búrať generačné vzorce. Spisovateľka Colleen Hooverová bola nadšená, ako „filmársky tím perfektne vystihol podstatu knihy, veľmi decentným a krásnym spôsobom“.

Zábery z filmu Končí sa to nami Fotogaléria - 8 fotiek Všetky fotky
Justin Baldoni a Blake Lively na zábere z filmu...

Príbeh sa odvíja okolo Lily (Blake Lively), ktorá krátko po tom, čo si v Bostone otvorí vysnívané kvetinárstvo, stretne očarujúceho neurochirurga Rylea (Justin Baldoni). Vznikne medzi nimi intenzívne spojenie, no hoci je Lily čoraz viac zamilovaná, nedokáže ignorovať Ryleovu temnú stránku. Po tom, čo narazí na svoju prvú lásku Atlasa (Brandon Sklenar), jej vzťah s Ryleom sa obráti naruby.

Otec, Milan Ondrík, Dominika Morávková Čítajte aj Režisérka Nvotová predstavuje v Cannes svoj nový film. V hlavných úlohách Ondrík s Morávkovou

Lily veľmi skoro zisťuje, že pokiaľ sa nevysporiada s bolestnými spomienkami z minulosti, bude ich nanovo zažívať aj v budúcnosti. Uvedomí si, že musí objaviť vlastnú vnútornú silu a urobiť neľahké rozhodnutie, ktoré ovplyvní celý jej život.

Pozrite si prvú ukážku z filmu Končí sa to nami:

Obrovská popularita knihy u čitateľov vzbudzuje očakávania aj od filmového spracovania. Uvidíme, koľko fanúšikov si získa podoba na veľkom plátne. Každopádne, Blake Lively a jej manžel Ryan Reynolds to iste budú sledovať veľmi pozorne. Končí sa to nami totiž príde do kín 8. augusta, len pár týždňov po Reynoldsovej novinke Deadpool & Wolverine. A rodinný súboj o divácku priazeň môže začať.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Blake Lively #filmové premiéry #Končí sa to nami