Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Channing Tatum a Scarlett Johansson zachraňujú imidž NASA: Objaví sa falošné pristátie na Mesiaci

V štýlovej komediálnej dráme Zober ma na mesiac nebude núdza o romantiku ale ani o napäté okamihy.

13.04.2024 00:00
Fly Me To The Moon Thumbnail Foto:
debata

Kto by nemiloval sexy Channinga Tutuma a nádhernú Scarlett Johansson? Už v júni sa spoločne objavia na plántnach kín a bude to poriadne iskriť. Teraz si môžete pozrieť trailer, ktorý naznačí, na čo sa môžeme tešiť.

V štýlovej komediálnej dráme Zober ma na mesiac nebude núdza o romantiku ale ani o napäté okamihy. Tak to býva, keď sa zrazia racionálni technici s ozajstnými ľudskými emóciami, aby spolu do vesmíru odštartovali raketu.

Pár mesiacov pred prvým pristátím človeka na Mesiaci NASA nemá v očiach verejnosti práve najlepší imidž. Celú náročnú misiu Apollo 11 riadi Cole Davis (Tatum).

Akoby tlaku beztak nebolo málo, americký prezident nepripúšťa žiadne zlyhanie. Preto je v záujme národnej bezpečnosti do hry vstúpená brilantná marketingová čarodejníčka Kelly Jones (Johansson).

levis Čítajte viac Značka Levi's zmenila názov: Dôvod je naozaj bizarný

Jej džob je jasný: predať let na Mesiac verejnosti a z astronautov spraviť väčšie hviezdy než Beatles. Nie že by sa niekto pýtal Davisa na súhlas – a tak o iskrivé napätie medzi nimi nie je núdza. Kým konštruktéri pripravujú štart raketoplánu a ambicióznemu vesmírnemu projektu pribúdajú fanúšikovia, v zákulisí Kelly na príkaz zhora tajne inscenuje falošné pristátie pre „oficiálny“ priamy prenos. Kto si dokáže zachovať chladnú hlavu, keď začne countdown?

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Channing Tatum #Scarlett Johansson