Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Anketa: Hľadanie najhoršieho slovenského seriálu pokračuje! Ktorý ušetríte od hanby?

Veľká letná anketa je po roku opäť tu! Televízna sezóna 2019/2020 sa uplynutím posledného júnového dňa skončila. Je načase, po ročnej pauze, opäť nájsť najhorší slovenský seriál tejto sezóny. Hlasovanie bude prebiehať v štyroch kolách.

11.07.2020 07:00
oteckovia, jenny, hniezdo, nový život,... Foto:
Pátranie po najhoršom slovenskom seriáli uplynulej sezóny pokračuje druhým kolom.
debata

**V prvom kole unikli hanbe tri seriály: Markizácke Sestričky a Susedia, jojkárska Trhlina a kriminálka Za sklom. **

Prvé kolo je úspešne uzavreté, v ponuke bolo dvanásť seriálov. Začína sa druhé kolo, v ktorom hlasujete za deväť seriálov, z nej vzíde šestka do tretieho kola. Druhé kolo trvá 11. júla a skončí sa 17. júla.

Do tuhého pôjde už v treťom kole, ktoré štartuje 18. júla. Na jeho konci zo šestky vznikne top trojka prepadákov. Koniec má určený 24. júla.

Finálové, štvrté kolo, v ktorom bude bojovať finálová trojka sa začne 25. júla a „víťaza“ bude vyberať do 31. júla. Vyhodnotenie ankety sa dozviete v sobotu, 29. augusta, spolu s výsledkami augustovej ankety o najlepší slovenský seriál uplynulej sezóny. Je to na vás, hlasujte!

UPOZORNENIE: Do letnej ankety nie sú zaradené jarné markizácke seriály Červené pásky a Pán profesor, keďže ich televízia kvôli pandémii stiahla po dvoch až troch častiach z vysielania a preto nie je možné posúdiť ich celkovú kvalitu.

1. Oteckovia – TV Markíza

Markíza musela ukončiť vysielanie piatej série obľúbeného podvečerného hitu na začiatku apríla. Minuli sa jej predtočené epizódy. Nakrúcanie sa obnovilo začiatkom júna, nové epizódy uvidia diváci na jeseň.

Upútavka na piatu sériu.

2. Horná Dolná – TV Markíza

Z obrazoviek zmizli aj premiérové časti komediálnej stálice, nahradili ich reprízy. Návrat nových epizód televízia avizuje na jeseň.

Počas pandémia vznikla špeciálna korona epizóda.

3. Delukse – TV JOJ

Na jeseň Jojka uviedla komediálnu novinku, ktorá si svojich divákov našla, sledovanosť bola stabilná a uspokojivá. Televízia potvrdila nakrúcanie ďalších epizód.

4. Hrobári – TV JOJ

Poriadne drsný a čierny humor sa počas jesene predstavil v groteske Hrobári.

5. Ministri – TV JOJ

V septembri sa na obrazovky vrátili Ministri s druhou sériou, ktorá bola ešte jedovatejšia, ako tá prvá. Nenechali na nikom nitku suchú.

6. Jenny – TV JOJ

Mal sa odohrať boj medzi Jojkou a Markízou. Jej jarná novinka Jenny si mala zmerať sily s Červenými páskami. Nestalo sa. Jojka však svoju novinku odvysielala celú.

Upútavka k seriálu Jenny.

7. Bola raz jedna škola – TV JOJ

Prvý veľký prepadák tejto sezóny, komediálna miniséria a zvláštnej škole na divákov jednoducho nezabrala a televízia ju stiahla po niekoľkých epizódach z hlavnej stanice a dovysielala na menších.

8. Nový život – TV JOJ

Denný seriál od januára zaznamenal obrovský úspech a vytvoril si veľkú divácku základňu. Ani redukované vysielanie, raz do týždňa, nestačilo, aby sa udržal na obrazovke počas korony. Počas apríla musel ísť na nútenú prestávku. Druhá séria sa vráti na jeseň.

9. Hniezdo – RTVS

Najväčší hit RTVS za novodobú históriu. Rodinná dráma opantala Slovákov a prinášala verejnoprávnej televízii obrovské rekordy. Aj napriek korona videli seriál diváci bez obmedzení.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #televízia JOJ #oseriáloch #televízia Markíza