Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Musíte predýchať ďalšiu "jóbovku"! Oteckovia na Markíze definitívne končia

Kto si myslel, že situácia v televíziách sa nemôže už viac vyhrotiť kvôli koronavírusu, tak sa naozaj veľmi zmýlil. Prichádza ďalšia rana. Televízia Markíza nemá inú možnosť, svoj podvečerný hit musí stiahnuť z obrazoviek. A to definitívne, kým nebude možné obnoviť nakrúcanie.

27.03.2020 07:00
oteckovia, Foto:
Možný dátum návratu Oteckov nie je známy a nikto sa neodvažuje dávať akýkoľvek odhad.
debata (21)

Produkcia vlastnej tvorby už stojí viac ako dva týždne, televízia Markíza sa k bezpečnostnej hrozbe postavila čelom a prijala zodpovedné riešenia. Podobne ako zvyšok slovenských staníc. Bezpečnosť hercov a štábu je prvoradá. Oteckovia sa prestali nakrúcať, rovnako ako Susedia, ale aj ostatné zábavné relácie.

Koronavírus zastavil aj návrat kultového seriálu! Viac v článku: Seriálová udalosť roka nebude! Priatelia dostávajú stopku, dôvod všetci poznáte

Diváci na Slovensku sa museli zmieriť s tým, že v povinnej izolácii im televízie neponúknu dni plné premiér, ako to bolo pôvodne naplánované. Ekonomicky neúnosná situácia na reklamnom trhu mala za následok, že komerčné televízie v záujme prežitia museli stiahnuť svoje jarné formáty. Zmizli jarné seriálové novinky Červené pásky a Pán profesor, ktoré zaujali od prvej epizódy a mali dobre našliapnuté stať sa novými hitmi.

Nevysiela sa ani premiérová Horná Dolná, český seriál Kameňák, neuskutočnil sa návrat zábavnej šou 2 na 1, Chart Show len reprízy. Bez zmeny sa, zatiaľ, vysiela len federálna Superstar. Diváci, ale aj televízie zažívajú naozaj ťažké časy. Prim vo vysielaní hrajú, pochopiteľne, hlavné spravodajské relácie, ale aj špeciálne diskusie, ktoré sa vysielajú denne v hlavnom vysielacom čase.

Oteckovia sa spočiatku nevysielali len počas piatkov, následne sa škrtli aj štvrtky. Televízia s nádejou čakala, že sa situácia zlepší a bude sa môcť pokračovať v nakrúcaní bez veľkých výpadkov. To sa nestane. S blížiacim sa koncom marca prichádza ďalšia zlá správa. Obľúbený rodinný seriál končí vysielanie. Posledné dve predtočené epizódy uvidia fanúšikovia seriálu v pondelok a utorok. Od 1. apríla ich nahradia Rodinné prípady.

„Budúci týždeň budú odvysielané posledné nakrútené diely seriálu Oteckovia. Dôvody sú už dnes všetkým známe, v tomto období sa preto snažíme prinášať aspoň aktuálne informácie o obľúbených hercoch, ako trávia čas doma. Ďalej sme pre všetkých, najmä detských fanúšikov, pripravili hracie pexeso, ktoré si môžu zadarmo stiahnuť na stránke oteckovia.mar­kiza.sk/pexeso a byť aspoň takto sprostredkovane spolu so svojimi obľúbenými hrdinami,“ povedal pre Pravdu PR manažér Markízy Lukáš Kočišek.

© Autorské práva vyhradené

21 debata chyba
Viac na túto tému: #oseriáloch #Oteckovia #televízia Markíza #koronavírus