Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Skrachovaný herec Michael Douglas chytá druhý dych. Je to vtipné

Netflix túto jeseň chŕli jednu seriálovú novinku za druhou. Od piatku je divákom k dispozícii komédialny seriál The Kominsky Method s Michaelom Douglasom, ktorý rozširuje dlhý zoznam hereckým legiend účinkujúcich v seriáloch.

16.11.2018 07:00
michael douglas, the kominsky method, Foto:
Herecká legenda Michael Douglas je opäť v seriáli. Predstaví sa v netflixovskej novinke The Kominsky Method.
debata (12)

To, že pôjde o kvalitný humorný počin nepochybuje azda nikto, keďže za seriálom stojí Chuck Lorre, hlavný tvorca dnes už kultových sitkomov Teória veľkého tresku alebo Dva a pol chlapa. Pre streamovací gigant vytvoril iný typ komediálneho seriálu. Zachytáva príbeh vyhasnutej hereckej hviezdy.

Sandy Kominsky (Douglas) pred desiatkami rokov bol vychytenou hviezdou v tých najväčších filmových blockbusteroch. Tie časy sú nenávratne preč a jediné čo môže je, že môže na zašlú slávu už len spomínať.

Teraz vyučuje na vlastnej hereckej škole, kde ho deptajú nádejne „herecké“ talenty a akosi si odmieta priznať krutú realitu. Svoju kariéru už nikdy mať nebude, rovnako ako mladosť a prenasledujú ho myšlienky svojho pokročilého veku.

Pevne nohami na zemi ho drží verný priateľ Norman (Alan Arkin) a spoločne kostrbato plávajú jeseňou života. Norman rovnako ako je Sandy zdeptaný, jeho žena leží na smrteľnej posteli a Sandy jej musí sľúbiť, že sa oňho postará, keď navždy odíde.

Obom sa začne otvárať cesta k slobodnému životu, v ktorom nie sú obmedzovaní, dúfajúc, že oprášia svoje mladé roky.

© Autorské práva vyhradené

12 debata chyba
Viac na túto tému: #Michael Douglas #netflix #oseriáloch #The Kominsky Method